TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

jak ustawic program pcAnywhere 11.0??

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

jak ustawic program pcAnywhere 11.0??

Postprzez novik » 04 Lip 2005, 19:27

PostUA:

Siema!! mam pewien problem?? mam zainstalowany program pcAnywhere 11.0 i moj znajomy ktory mieszka ode mnie jakies 50 km... obydwoje mamy stale lacze !! chcemy tak to skonfigurowac abysmy mogli miec zdalny dostep na swoje komputery - i ja i on!! prosze w tej sprawie o pomoc!! jezeli zna ktos lepszy program do wymiany danych przez neta na odleglosc miedzy tylko wybranymi uzytkownikami to prosze o pomoc!! pozdrawiam - Novik :mrgreen: .. moj mail to : [email protected]
novik
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Lip 2005, 19:20

Postprzez zebra » 04 Lip 2005, 19:49

PostUA:

Jeżeli masz polską wersję programu, to sprawdź w pliku pomocy. Tam powinna być opisana procedura krok po kroku.
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników