TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

jak włączyć bluetooth?

Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.

jak włączyć bluetooth?

Postprzez aragorn » 30 Maj 2008, 22:00

PostUA:

mam laptop dell inspiron 1525 i nie moge wlaczyc bluetooth.zainstalowalem sterowniki ze strony della, pozniej zainstalowalem bluesoleil. i nic w trayu mam ikonke bluetooth ale nie aktywna. jak na nia klikne to mi wyswitla komunikat ze nie moze wlaczyc blutooth bo nie znalaz urzadzenie "bluetooth hardware not found". nie wiem co jest zle. w menadzerze urzadzen jest blutooth i pisze ze urzadzenie dziala poprawnie, w biosie jest wlaczony, wien nie wiem co jest. ma ktos jakis pomysl?
aragorn
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Maj 2008, 13:43

Postprzez 1jaa » 31 Maj 2008, 16:09

PostUA:

A jakieś oprogramowanie od della dla bluetootha(nie chodzi mi tu o sterowniki)? Bluesoleil nie zawsze kompatybinly jest ze wszystkimi programami. Tam gdzie pisze że urządzenie działa poprawnie jaki jest kod?

Możliwość jest też taka, że możesz mieć go wyłączonego za pomocą kombinacji klawiszy się go włącza tak jak np jest w asusach. Zobacz do instrukcji della.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Powróć do Sieć Internet, Sieci LAN, WLAN

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]