Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
23 Sie 2006, 17:02
Mam pewien maly problem.Otoz na gwalt potrzebuje wyciagnac audio z pewnego pliku lecz jest to plik mpeg(dokladnie vob.)Normalnie w przypadku avi to nie mam problemu bo uzywam VirtualDub-a i idzie znakomicie lecz zaden z VirtualDub-ow(bo jest ich kilka!) niechce wgrac mi tego pliku vob.??? Bardzo prosze o pomoc! Z gory dziekuje za jakielkolwiek informacje.
P.S(mam programik ktory przerabia mi wlasnie vob.na avi ale to troche potrwa no i byc moze pozniej jak juz bedzie w avi to dam rade wyciagnac dzwiek VirtualDubem!?! Tak czy inaczej moja prosba jest wciaz aktualna!)
23 Sie 2006, 17:18
Movie mare chyba by sobie poradził i zpaisał w wmv... a potem tylko konwrtem na np. mp3
23 Sie 2006, 17:52
"movie mare" to jest nazwa programu ktory mam szukac ??? Jeszcze takiego nie spotkalem ale poszukam w googlach! Dzieki serdeczne!
23 Sie 2006, 17:54
Sorki ale czegos takiego niema nigdzie !!!
23 Sie 2006, 17:56
nazwa=Movie Marker, masz go w Windowsie.
23 Sie 2006, 18:12
pp3088 napisał(a):Movie Marker
Marker

?
Movie Maker - to prawidłowa nazwa tego programu...

.
23 Sie 2006, 18:39
Hi;hi...dzieki corck! Movie Maker nie marker! Marker to znaczy "pisak" "flamaster" ale mniejsza z tym!
Movie maker niewczytuje mi tego pliku! Nie mam pojecia z mogloby mi wczytac i zebym mogl odrazu z tamtad wyciagnac audio !??!
23 Sie 2006, 22:55
przepraszam za dezorientacyjną literówkę... <wstydnis>
mogą pomoc takie programy:
Xilisoft 3GP Video Converter
Gold wave
24 Sie 2006, 01:13
Sorki ale to nic nie dziala !!! Ten ostatni link ok! ale i tak nie wiem o co tam chodzi? Wiem tylko ze mozna zripowac z dvd ale to to ja robie dvdshrink-iem na przyklad! ale sciezki dzwiekowej to sie nie da! niestety!!
Ahaa...to jest versia testowa wiec prosze ...aaa sorki! ten pierwszy zadzialal! Dzieki stokrotne! (tzn.sie sciagnal a co bedzie dalej to...?
Nic nie przerabia bo to wersja testowa!!! Szkoda!