TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Jak wyłonczyć wygaszacz ekranu w Xp

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Jak wyłonczyć wygaszacz ekranu w Xp

Postprzez konan12 » 21 Gru 2007, 00:02

PostUA:

Siema !
mam pytane czy da sie jakoś wyłączyć wygaszacz ekranu w Windowsie xp bo mam na xpku 3 użytkowników i jak mi sie włączy wygaszacz ekranu to mi przechodzi do trybu wyboru użytkowników , co bardzo mi utrudnia życie ;/ bo jak sobie ustawie bota w tibi to po jakimś czasie włancza sie ten wygaszacze ekranu i mi gasi tibie ;/
Awatar użytkownika
konan12
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Lis 2006, 14:43

Postprzez mateusz x man » 21 Gru 2007, 00:19

PostUA:

Klikasz na pulpicie PPM. Wybierasz Właściwości. Potem Wybierasz Wygaszacz Ekranu. Gdy wybierzesz to zobaczysz że masz do wyboru rodzaj wygaszacza. Wybierz (Brak).Następnie Zastosuj i Ok. I tak na wszystkich użytkownikach.
Tak jak na zdjęciu:
Image
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 09 Cze 2007, 13:15
Miejscowość: Kielce
Pochwały: 2

Postprzez VampirLord » 21 Gru 2007, 12:44

PostUA:

jak masz 3 uzytkownikó to w każdym musisz zrobić tak jak kolega wyżej bo ci to nic nie da jak tylko na adminitratorze ....
VampirLord
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 17 Cze 2007, 18:02
Pochwały: 5

Postprzez destyny » 21 Gru 2007, 14:12

PostUA:

VampirLord napisał(a):jak masz 3 uzytkownikó to w każdym musisz zrobić tak jak kolega wyżej bo ci to nic nie da jak tylko na adminitratorze ....

Jeżeli zrobi to na koncie na którym siedzi, pracuje to mu to da...... na innych kontach niech się martwią osoby na nich pracujące :).

Pozdrawiam.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez destyny » 21 Gru 2007, 14:14

PostUA:

Proszę o usunięcie tego posta przez przypadek wysłałem 2 razy...... :oops:
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."