TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Jak z tego wybrnąć?

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Jak z tego wybrnąć?

Postprzez muchomorek » 23 Paź 2005, 20:27

PostUA:

Jak przywrócić Windows media player, który uległ wykasowaniu.
Próbowałam wgrać go od nowa ściągając plik, ale krzyczy że występuje jakiś błąd i nic z tego. Mam Win98 druga wersja.
muchomorek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Paź 2005, 20:17

Postprzez Hpest » 23 Paź 2005, 21:12

PostUA:

Zrób reinstalację systemu i zainstaluj odpowiednie oprogramowanie, którego nie posiadasz w twoim wypadku WMP. Miałem ten sam problem na Xp'u. Pozdrawiam*Hpest :wink:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Tlenowy » 24 Paź 2005, 10:33

PostUA:

A zależy ci bardzo na WMP? All player do otwarzania filmów a winamp do muzyki też są bardzo dobre.
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: Z domu

Postprzez RainMan » 24 Paź 2005, 17:08

PostUA:

no tyz prawda ja nie mam WMP bo jest po prostu niepotrzebny
"DUMNY PO ZWYCIĘSTWIE WIERNY PO PORAŻCE"
Awatar użytkownika
RainMan
Postujący
Postujący

Dołączenie: 12 Lip 2005, 08:03
Miejscowość: R-RZ

Postprzez Mac » 24 Paź 2005, 21:30

PostUA:

Nie prosciej sciagnąć ze strony microsoftu wersje wmp10 i po sprawie a wy od razu format
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez rafall » 25 Paź 2005, 18:32

PostUA:

A ja wam powiem że czasami WMP jest czasem po prostu niezbędny bo jest skonfigurowany z innymi programami, które wykorzystują WMP(a bynajmniej tak mi się kojarzy :P) I muszę przyznać że jak sie chce mieć nowszą wersję Playera pod Windowsa 98 to czasami się trzeba nieźle namęczyć!
Przykładowo najpierw zainstalowałem WMP 7, a dopiero potem IE 6.0 i dupa pół dnia roboty! Nie żartuje. Wszystko przez to że ten instalujący się z explorerem ma inną ścieżkę dostępu.
Drugi przykład: Jak sobie zainstalujesz siódemkę to już o 9 nie masz co marzyć przed reinstalacją systemu :sad:
I znowu się okazuje jak ci z Microsoftu sobie nas olewają :cry:
rafall
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Paź 2005, 16:35

Postprzez Hpest » 25 Paź 2005, 21:06

PostUA:

Jak przywrócić Windows media player, który uległ wykasowaniu.
Próbowałam wgrać go od nowa ściągając plik, ale krzyczy, że występuje jakiś błąd i nic z tego. Mam Win98 druga wersja.
:)
Nie prościej ściągnąć ze strony Microsoftu wersje wmp10 i po sprawie a wy od razu format
Mac właśnie w tym rzecz. Miałem ten sam problem na Xp’u , przez przypadek wykasowałem pliki, ponieważ wersja WMP10.0 Nie potrafiła mi odtworzyć pewnego filmu natomiast 8.0 Tak, a dzień wcześniej aktualizowałem na WMP 10.0.
Drugi przykład: Jak sobie zainstalujesz siódemkę to już o 9 nie masz co marzyć przed reinstalacją systemu
I znowu się okazuje jak ci z Microsoftu sobie nas olewają

Oj w tym Ci nie uwierzę hehe. Przecież WMP się aktualizuje w szczególności, że posiadasz Neta. Microsoft przecież po to udostępnia różne swoje bezpłatne oprogramowanie, aby można je pobierać oraz aktualizować.
Pozdrawiam* Hpest
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez rafall » 25 Paź 2005, 21:57

PostUA:

Oj w tym Ci nie uwierzę hehe. Przecież WMP się aktualizuje w szczególności, że posiadasz Neta. Microsoft przecież po to udostępnia różne swoje bezpłatne oprogramowanie, aby można je pobierać oraz aktualizować.

No mówię ci że jak sobie kiedyś zainstalowałem WMP 7.0 to nie mogłem go zaktualizować na 9 bo wyskakiwało coś w stylu że muszę mieć XP. A jak teraz sobie przeinstalowałem system i zainstalowałem od razu 9 to śmiga bez problemu. A czy w to uwierzysz czy nie to już twoja sprawa...
rafall
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Paź 2005, 16:35

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Mirahz