TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Jak zainstalować sterowniki do płyty głównej soltek sl-kav75

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

Jak zainstalować sterowniki do płyty głównej soltek sl-kav75

Postprzez mania1983 » 07 Kwi 2008, 12:24

PostUA:

Witam!!!
Mam problem po formacie kompa nie moge zaistalować sterowników do płyty głównej. Wogóle ich komp nie widzi mimo iż wskazuję odpowiednia lokalizacje. Proszę pomóżcie mi. Może ktoś wie jak je mam zainsalować. Komp pracuje na win xp sp2
mania1983
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Kwi 2008, 12:18

Postprzez Dawid255151 » 07 Kwi 2008, 13:51

PostUA:

A dokładnie do jakich podzespołów potrzebujesz sterowniki?
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Postprzez mania1983 » 07 Kwi 2008, 19:48

PostUA:

do płyty głównej soltek sl-kav75. Sterowniki mam ale nie moge ich zainstalować. Wogóle nie widzi mi ich komputer
mania1983
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Kwi 2008, 12:18

Postprzez santana34444 » 07 Kwi 2008, 21:44

PostUA:

Spróbuj zainstalować przez windows update. Ja tak miałem z moim soltek ak31 pod socket A ale na szczęście to już przeszłość. Dało rade z płyty zainstalować tylko dźwięk. Co prawda na moim solteku nie próbowałem instalować sterowników oprócz tych od dźwięku ale spróbuj może komp coś znajdzie w sieci. Mój komp znalazł stery ale od karty telewizyjnej żeby działała na viście więc czemu nie miałby znaleźć sterów do twojej płyt pod windowsa xp. Jest dużo większe prawdopodobieństwo że je znajdze niż w moim przypadku to było gdyż trochę się namęczyłem zanim udało mi się ją uruchomić
santana34444
Postujący
Postujący

Dołączenie: 05 Lut 2008, 23:36
Pochwały: 11

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników