TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Jak zapisać grę na płycie DVD?

Dyskusje na tematy związane z nagrywaniem płyt CD/DVD. Software, Hardware.

Jak zapisać grę na płycie DVD?

Postprzez Pacior » 08 Cze 2008, 10:28

PostUA:


Witam!
Otóż..dostałem grę o pojemności 6,50GB...jest ona spakowana Winrarem w plikach po 95MB.
Jak mogę ją zapisać na płyty DVD...czy podzielić te pliki po równo na dwie płyty i potem chcąc je rozpakować wrzucić je do jednego katalogu i wtedy rozpakować całość ...i czy to nie wpłynie później na instalacje?
Dzięki za odpowiedzi!
Pozdro!
Płyta Gł: MSI 970A G43 PLUS
Procesor: AMD FX 6300 6X 3500
Karta Graf: Gigabyte Geforce GTX 660 version OC
Zasilacz :Chiftec 700 a8
Dysk Seygate 80GB sata - dysk Seygate 160GB sata
Karta muz.-Yamaha-DS-XG
Pamięć:16 GB 2X8 dual chanel 1866 MHz
Windows XP-Profesjonal SP3
Win 7 Ultimate 64
SAMSUNG LED Full HD

[email protected]
Skype-pacior-muzykant
Awatar użytkownika
Pacior
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 762
Dołączenie: 06 Lip 2005, 01:06
Miejscowość: Elbląg

Postprzez Bozz » 08 Cze 2008, 11:06

PostUA:


Najpierw to wypakuj (kliknij na pierwszy i "wypakuj tutaj" - np. WinRAR'em), później zobaczysz jakie pliki z tego wyszły i będziemy coś myśleć. Możesz też połowę archiwów nagrać na jedną płytę, połowę na druga.
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator
 
Posty: 2862
Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez zYGuś » 08 Cze 2008, 11:42

PostUA:


nie radze tak :) kiedyś C&C3 podzieliłem na pliki około 100mb, bo Total Commanderem inaczej nie dało rady, po przerzuceniu wszystkiego na dysk, i scaleniu coś mi nie chciało działać :)
:arrow: ..::: Pozdro :::.. :wink:
===============
Awatar użytkownika
zYGuś
Postujący
Postujący
 
Posty: 472
Dołączenie: 28 Gru 2006, 23:23
Miejscowość: UK

Nagrywanie....

Postprzez Pacior » 08 Cze 2008, 11:54

PostUA:


Macie racje...najpierw sprawdzę czy to działa ..apotem będę coś kombinował...naszczęście płytki są tanie więc mogę trochę pokombinować.
Pozdro!
Płyta Gł: MSI 970A G43 PLUS
Procesor: AMD FX 6300 6X 3500
Karta Graf: Gigabyte Geforce GTX 660 version OC
Zasilacz :Chiftec 700 a8
Dysk Seygate 80GB sata - dysk Seygate 160GB sata
Karta muz.-Yamaha-DS-XG
Pamięć:16 GB 2X8 dual chanel 1866 MHz
Windows XP-Profesjonal SP3
Win 7 Ultimate 64
SAMSUNG LED Full HD

[email protected]
Skype-pacior-muzykant
Awatar użytkownika
Pacior
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 762
Dołączenie: 06 Lip 2005, 01:06
Miejscowość: Elbląg

Postprzez Bozz » 08 Cze 2008, 13:02

PostUA:


zYGuś napisał(a):nie radze tak :) kiedyś C&C3 podzieliłem na pliki około 100mb, bo Total Commanderem inaczej nie dało rady, po przerzuceniu wszystkiego na dysk, i scaleniu coś mi nie chciało działać :)


Ale to już jest podzielone ;)
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator
 
Posty: 2862
Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20


Powróć do Nagrywanie CD/DVD

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]