TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

jak zkonfigurować kasperskiego i utorent

Tematyka dotycząca bezpośredniej wymiany plików, czyli p2p

jak zkonfigurować kasperskiego i utorent

Postprzez rafi6233 » 24 Lip 2008, 23:34

PostUA:

witam mam mały problemik a mianowicie posiadam antyvirusa kakaspersky internet security home edition 7 i utorenta do sciągania plików i cały problem polega na tym że jak włączam utorenta to tak mi zamóla neta że wejscie na strone zajmóje mi około 2 min musze za każdym razem wyłączać sciąganie i wchodzić sobie na neta i moje pytanie jest takie czy jest to możliwe żeby kaspersky zamulał skanowaniem czy czymś innym neta przy sciąganiu czy może ktoś miał podobny problem niech napisze jak skonfigurować kacpera lub utorenta oby nie zamólało tak jak teraz dzieki z góry :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rafi6233
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Cze 2007, 20:09

Postprzez murarz777 » 24 Lip 2008, 23:41

PostUA:

Troche sie posmiałem czasami warto poświęcić troszke więcej czasu i zadbac o to aby wyrazy nie zawierały tyle błędów ale to ujdzie :)
Do problemu
A więc jak skanujesz kompa to oczywiste że może mulić kompa dlatego jak skanujesz całego (cos z dokładnym skanowaniem) lepiej zostawić komputer wolno stojący.
Ja tez jak sciagam z torenta (Utorrent) to mi tez muli neta
A jaką prędkośc internetu posiadasz?
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez buzu » 24 Lip 2008, 23:43

PostUA:

przykręć kurki na uploadzie i downloadzie.
zainstaluj cFos Speed do zarządzania ruchem.Zawsze przeglądarka będzie miała najwyższy priorytet.
Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 26 Gru 2006, 02:20
Miejscowość: Łódź

ok

Postprzez rafi6233 » 24 Lip 2008, 23:54

PostUA:

za błędy przepraszam pisałem za szybko a co do prędkości neta 1mega
rafi6233