TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Jak zmieniac ikony dyskow lokalnych:)

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Jak zmieniac ikony dyskow lokalnych:)

Postprzez yoshis » 23 Kwi 2007, 18:42

PostUA:

Witam wszystkich mam prosbe i pytanko
jak moge zmienic ikone dyskow lokalnych
Moje pytanie stad poniewaz instalowalem sobie nakladke na windowsa vista transformation pack 6.0 i bardzo mi sie podobal ale pare programow mi na nim nie chodzilo min nero start smart dlatego zdecydowalem sie odinstalowac
Po odinstalowaniu nie mam ikonki dysku lokalnego :C zamiast niej mam ikone nieznanego pliku ,ale na dysk c moge wchodzic bez problemu
wiem jak do tego wrocic gdzie mozna zmieniac ikony dyskow
dziekuje i przepraszam za klopot
yoshis
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 06 Mar 2007, 15:23

Postprzez belladona123 » 23 Kwi 2007, 19:09

PostUA:

Sposobow jest wiele,mozesz recznie,taj jak opisuje to tu http://www.searchengines.pl/phpbb203/in ... entry93484 Picasso albo uzyc jakiegos programu do zamiany ikon np tuneup utilities badz darmowy icontweaker
Awatar użytkownika
belladona123
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Paź 2006, 00:36
Miejscowość: Edinburgh

Postprzez yoshis » 24 Kwi 2007, 16:33

PostUA:

Bardzo dziekuje za informacje niestety mam w domu pare problemow i przepraszam ze dopiero odpisuje w najblizszy weekend bede robil przy tym aby zmienic te ikony . super ze ktos mi pomogl bo wokolo niekt nie wiedzial za bardzo jak .dziekuje i pozdrawiam :)
yoshis
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 06 Mar 2007, 15:23

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników