Tematy związane z telefonią komórkową.
31 Gru 2007, 10:32
Mam do was pytanie , powyżej jest ankieta założona przez ze mnie .
Która sieć jest najlepsza . Zanim pójde do sklepu chce się dowiedzieć jaki starter jest najlepszy .
31 Gru 2007, 11:43
Erę stanowczo odradzam. W niektórych miejscach zupełny brak zasięgu. Jak jadę na wakacje do babki na wieś to żeby zadzwonić muszę sobie urządzić sprint za stodołę (jakieś 250 m, a w innych sieciach jest max zasięg). Nie bierz Era "Fun" (no chyba że wszystkich masz w erze). Ja w Era Fun płacę tyle że już nie mogę doczekać się końca umowy. Najlepsza sieć to chyba Plus i Orange.
31 Gru 2007, 11:55
Eee . Myśle że też orange jest dobre , tylko że jeśli skończy się termin na dzwonienie zabierają pieniądze .
31 Gru 2007, 12:31
"orange go" to usluga nie siec
powinienes w ankiecie wpisac "orange,era no i jeszcze plus,play" a co do tego ktora jest najlepsza to kazdy powie ze najlepsza jest ta w ktorej ma sie komorke
ja glosuje na orange.
31 Gru 2007, 13:10
z tych dwóch sieci to orange bez dwóch zdań.....troche mała ta ankieta
........
pzdr
06 Sty 2008, 15:46
Najlepszą siecią jest ERA. Ja korzystam z usług ERY 4 lata i jeszcze nie miałem z nią kłopotów.
06 Sty 2008, 17:02
No to po kilku dniach ankiety nie pomogliśmy tobie bo jest po równa w ankiecie a po za tym każdy chwali swoje
06 Sty 2008, 18:09
Ja stawiam na orange. Wcześniej mialem IDEE później orange i dalej jestem zadowolony. Era też dobra ale jak pisał JEDREK w niektorych miejscach w Polsce nie mają zasięgu, m.in NOWA DĘBA, gdzie prawie żadnej sieci nie łapie z powodu wielkich poligonów dookoła miasta.
25 Sty 2008, 04:47
mam ere i same problemy
nie polecam orange jest lepsze moim zdaniem
25 Sty 2008, 14:09
murarz777 napisał(a):mam ere i same problemy
nie polecam orange jest lepsze moim zdaniem
jakie problemy ?? i dlaczego polecasz orange??
25 Sty 2008, 16:25
Troszkę ankieta bezsensu.... Gdzie plus, play ?
Ja polecam Plusa jestem w nim już 3rok i żadnych problemów
.
25 Sty 2008, 18:07
ponieważ w salonie pracują nooby 1 pani zepsuła klapke telefonu 2 nie potrafiła poprostu złożyc tego telefonu szczerosc może i panie miłe ale mało potrafiły telefon w częsciach mi dały wziołem na abonament zraziłem sie do ery miałem kiedys w orange i telefon 4 razy na gwarancji oddawałem
13 Kwi 2008, 17:19
orange rox ale ja itak uzywam heyah
:D:D pozdrawiam.
16 Lip 2008, 19:53
Ankieta trochę mało rozbudowana i jesli chodzi o polską telefonię komórkową- to bardzo uboga. Ja jestem zagorzałym prepaidowcem: miałam Ideę Pop, potem Orange Pop, a od dłuższego czasu erę taktak. Dla mnie wybór jest prosty: niebo a ziemia. Wybieram Erę.
18 Lip 2008, 14:41
Najleprzy jest PLUS GSM czyli SIMPLUS
a orange i Era to gówno mówie wam