TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

JAKA TEMPERATURA...?

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

JAKA TEMPERATURA...?

Postprzez Górexoon » 21 Maj 2005, 23:57

PostUA:

Witam wszystkich serdecznie ! Mam pytanie jaka jest temperatura dysku twardego,mniej więcej jakie może mieć wachania(7200ob.) od... do...
I druga sprawa,też związana z temperaturą tym razem procesora pentium III
od... do...stopni i ostatnia pytanko do ilu stopni może się płyta główna max.rozgrzać ??? Z góry dzięki !!! (wyjaśnienie po co mi te info o temp.na obudowie mam wskaźniki temperatury od HDD,CPU,SYS i jest akcja tego typu że moge sobie wpisać temperaturę po przekroczeniu której się włączy alarm ostrzegawczy o przegżaniu i do tego mi potrzebne te informacje) [/b]
Górexoon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Kwi 2005, 19:01
Miejscowość: Poland

Postprzez Jaguar » 03 Cze 2005, 16:29

PostUA:

A producent dysku to... Zajrzyj na strone wlasnie tego producenta, jaka temperature maksymalna zaleca. IMO okolo 40/45 stopni jest OK. Chociaz z reguly wartosci wahaja sie w przedzilae nieco mniejszym 35/40
Zas do plyty glownej to...roznie bywa. Jak marka?
Awatar użytkownika
Jaguar
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Cze 2005, 15:50

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]