TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Jaki iPOD?, prezent!

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Creative czy APPLE ?

Zen Vision
1
20%
Zen Vision W
0
Brak głosów
iPOD VIDEO
4
80%

Razem głosów : 5

Jaki iPOD?, prezent!

Postprzez KaRaKuA » 02 Wrz 2006, 09:23

PostUA:

Witam
Mam pytanko, który z wymienionych odtwarzaczy polecacie: Zen Vision, Zen Vision W, iPOD VIDEO APPLE.
Ma to być prezent, więc proszę o bardzo szczegółowe odpowiedzi.
Powinien odtwarzać jak najwięcej i najbardziej używanych plików Video/audio i muzycznych, mieć podłączenie na USB 2.0 lub 1.1. Mogą być też polecane inne sprzęty ale koniecznie wypowiedź na powyższe.
Pozdrawiam
Pesymista to tylko dobrze poinformowany optymista ;)
Prawo łoma -> Ciało uderzone łomem traci przytomność :!!:
-> Nie łam się Przełam się <-
Awatar użytkownika
KaRaKuA
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Maj 2006, 20:34

Postprzez Mac » 02 Wrz 2006, 19:17

PostUA:

iPod to shit jakich mało. Żeby musieć kupować empeki w sklepie apple ich porąbało. Weź creativa zen micro 1gb i bedzie giciarski.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez kukaszr » 02 Wrz 2006, 21:39

PostUA:

za dobry ipod zapłacisz pewnie z 600-800zł

kup pozonmego creativa tak jak Mac mowi albo tandetne "mp4" z allegro za 185zł 1Gb z wyswietlaczem 2' <hahaha>
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez KaRaKuA » 03 Wrz 2006, 06:10

PostUA:

No nie wiem czy taki shit. Ostatni mogłem używać iPODa VIDEO i dlatego ztąd ten temat bo tak wybrałbym ZEN VISIN W ale znalazłem odpowiedniego konkurenta. I użytkownicy iPODA go soie bardzo chwalą a użytkownicy CREATIVE albo konkretnie ZEN VISIN/ZEN VISION W koniecznie chcą zamienić się na iPODA APPLE albo SONY. Także uważam że creative to shit. A apple ma lepszy dźwięk :D
Awatar użytkownika
KaRaKuA
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez kukaszr » 03 Wrz 2006, 08:19

PostUA:

jak na moja gust po miedzy Ipod a creativ nie ma większej różżnicy dźwięku...

raczej nie podłączysz do niego kolumn 5.1 tylko słuchawki -a słuchawki mają wysokie możliwości ale ograniczone
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez Mac » 03 Wrz 2006, 10:02

PostUA:

Zwykły empek ma nad Ipodem przewagę. Nie musisz kupować empeków w sklepie Apple.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez wojtas1125554 » 03 Wrz 2006, 10:30

PostUA:

ja mam creativa zen nano plus 1gb i jestem zadowolony mój kolega ma iPoda i ma z nim same problemy. Przedewszyski do ipoda trzeba wgrywać muze przez iTunes. Ja koledzie iTunes konfigurowałem przez godzine ponad. On ma Ipod nano 1gb a w rzeczywistości ma 820mb ja mam też niby 1gb a teoretycznie 927. Ja bym wolał w prezencie kupić np. creativa zen nano plus 4gb niż iPoda 1gb za tą samom cene
Awatar użytkownika
wojtas1125554
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 13:03
Miejscowość: ze śmietnika:D

Postprzez KaRaKuA » 04 Wrz 2006, 11:37

PostUA:

kukaszr napisał(a):jak na moja gust po miedzy Ipod a creativ nie ma większej różżnicy dźwięku...

raczej nie podłączysz do niego kolumn 5.1 tylko słuchawki -a słuchawki mają wysokie możliwości ale ograniczone

Oj no raczej nie wiem, do iPODA video można podłączyć głośniki i to poządne :!!: a nie creative za 25 zł :D
No nie wiem ale nadal góruje iPOD i czy są problemy, to zależy z creative też mozna mieć problemy a na moim przykładzie wszyscy polecają drukarki HP a ja się już na trzech przejechałem i dla mnie HP to jeden wielki shit !
Pozdrawiam
Ale ja raczej szukam szukam czegoś 30-60 GB. I proszę się wypowiadać na temat ZEN VISION W i iPOD VIDEO APPLE
Awatar użytkownika
KaRaKuA
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Mac » 04 Wrz 2006, 13:14

PostUA:

Trzeba było pisać że chcesz cos takiego. Bierz creativa. Apple to shit jakich mało. Jeszcze te podróbki.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez KaRaKuA » 04 Wrz 2006, 13:30

PostUA:

Mac napisał(a):Trzeba było pisać że chcesz cos takiego. Bierz creativa. Apple to shit jakich mało. Jeszcze te podróbki.

No podróbki i to takiej drogiej nie zamierzam kupować byle gdzie. I dlaczego Apple to shit, podstawowe parametry w opisie technicznym ma wręcz idealne (nie czepiajmy się pamięci czy prędkości i tego że trudniej się obsługuje czy że są problemy z oprogramowaniem- tak jest wszędzie :!!:)?
Awatar użytkownika
KaRaKuA
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Mac » 04 Wrz 2006, 13:34

PostUA:

Bo trzeba kupować empeki. Bo jest drogie. Jest ośkliwe.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]