TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Mam problem,bo nie wiem jaki kabel dokupić ,by móc oglądać filmy z laptopa na dużym odbiorniku LCD (LG)
Poniżej zamieszam fotkę gniazda wyjściowego do podłączania innego odbiornika z laptopa.
Gniazda z tyłu odbiornika LCD (LG)
Jaki to ma być kabel z jakimi końcówkami oraz jak skonfigurować poprawnie oba sprzęty by działały prawidłowo ?
Z karty muzycznej przeprowadź kablem mini jack zakończonym 2 czinczami, czincze włócz tam gdzie masz wejście s-wideo tam są takie 2 wejścia na czincze podłącz powinno smigac jesli chcesz możesz dac +
przepraszam pomyliłem się musi być tylko jeden kabel z końcówką mini jack i drugą końcówka też mini jack i to podłączasz pod audio tam gdzie wpiołeś kabel od pc