Co do K750i : telefonik ma swoje zalety i wady. Niektórzy narzekają na psującego sie joy-a . Mój telefon został sprowadzony rok temu z niemiec i joy jak do tej pory chodzi dobrze , jedyne co padło to soft ( odziwo tylko raz , odpukac ). Nie powiem , telefonik jest wypaśny , jesli dokupisz flash , to zdjęcia wychodza naprawde swietnie ( tyle ze momentalnie zżera baterie ) Możesz słuchac muzyki , słuchawki są dobrej jakosci i dają dobrą jakość dźwięku porównywalną z niejedną playerką mp3. Bateria trzyma w zależności od tego jak go uzywasz ( mnie starcza na ok 4 dni ). Telefon ma bardzo duze mozliwosci , możesz zrobic z niego nawigacje gps niezbyt ogromnym kosztem ( odbiornik bezprzewodowy GPS to koszt niecałych 2 stówek ) Jedyne co bym w swoim zmienił to wrzuciłbym większą karte pamięci , bo w zestawie dostajesz 64 mb a to raptem jest kilka wiekszych mp3. Pamięc mozesz rozszerzyc do 1gb a to juz cos. Dla porównania moge Ci podzucic zdjęcia robione telefonem . W internecie czytałem o psujących sie głosniczkach , mój jednak nie padł ( odpukac poraz kolejny ). Za taką kase cieżko będzie Ci znaleźć cos konkurencyjnego ( moge sie mylic , nie miałem wszystkich telefonów na swiecie
, pozdrawiam
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae
Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya
Oo\__/oO
Skyline is the limit......