TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

jaki telefon zakupić?

Tematy związane z telefonią komórkową.

Postprzez komar59 » 29 Gru 2006, 09:20

PostUA:

jak by ci sie udalo to nawet za 500zl moglbys kupic uzywanego k750i... ten to ma dopiero bajerow:D
dory telefonik wszystko majacy lecz tanszy to sagem myx6-2:D

ale kupujac 510 tez nie zrobiles zle:D
POZDRO
"Co Se Bede Jak Se Moge"
"H... z Ziarna jak młyn nie miele:D"
komar59
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 17 Lis 2006, 21:00
Miejscowość: Dabrowka City

Postprzez kukaszr » 29 Gru 2006, 11:30

PostUA:

oj nie, nie, nie za 500zł nie da rady ;] co najmniej za 600-650 chodzą na aledrogo.pl

ale telefon jest b. fajny najlepszy se jakiego miałem przyjemność obslugiwac...
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez skylinegtr » 29 Gru 2006, 13:04

PostUA:

Co do K750i : telefonik ma swoje zalety i wady. Niektórzy narzekają na psującego sie joy-a . Mój telefon został sprowadzony rok temu z niemiec i joy jak do tej pory chodzi dobrze , jedyne co padło to soft ( odziwo tylko raz , odpukac ). Nie powiem , telefonik jest wypaśny , jesli dokupisz flash , to zdjęcia wychodza naprawde swietnie ( tyle ze momentalnie zżera baterie ) Możesz słuchac muzyki , słuchawki są dobrej jakosci i dają dobrą jakość dźwięku porównywalną z niejedną playerką mp3. Bateria trzyma w zależności od tego jak go uzywasz ( mnie starcza na ok 4 dni ). Telefon ma bardzo duze mozliwosci , możesz zrobic z niego nawigacje gps niezbyt ogromnym kosztem ( odbiornik bezprzewodowy GPS to koszt niecałych 2 stówek ) Jedyne co bym w swoim zmienił to wrzuciłbym większą karte pamięci , bo w zestawie dostajesz 64 mb a to raptem jest kilka wiekszych mp3. Pamięc mozesz rozszerzyc do 1gb a to juz cos. Dla porównania moge Ci podzucic zdjęcia robione telefonem . W internecie czytałem o psujących sie głosniczkach , mój jednak nie padł ( odpukac poraz kolejny ). Za taką kase cieżko będzie Ci znaleźć cos konkurencyjnego ( moge sie mylic , nie miałem wszystkich telefonów na swiecie :) , pozdrawiam
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Poprzednia

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]