Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Re: Jakie konto bankowe?

16 Lis 2015, 20:18

W BZ WBK jest darmowe konto, z kartą za 0 zł (gwarancja do 06.2017), bez żadnych dodatkowych warunków do spełnienia. Bankomaty i przelewy też darmowe, a do tego oprocentowanie 4% i bonus 100 zł za otwarcie konta w promocji bez lojalki.

25 Lis 2015, 14:49

Ja też mam w mbanku i jestem zadowolony.

27 Lis 2015, 11:55

W PKO mają zawsze dobre warunki. Musisz pytać indywidualnie

30 Lis 2015, 07:11

Warto jest moim zdaniem zastanowić się nad mbankiem. Mam tam konto od prawie 10 lat i wszystko jest tam darmowe. Jest jedynie opłata za kartę ale trzeba zapłacić nią kilka razy w miesiącu aby była darmowa ( na kwotę 200 zł co jest do rprzeskoczenia). Poza tym obsługa internetowa również jest darmowa.
Ciekawe jeszcze wydaje się konto w smartt banku:
Kod:
http://www.tanie-konto.pl/smart-bank/smart-konto/
- tutaj macie szczególy. Jest to również całkowicie darmowe konto bez żadnych haków. Wszystko darmowe. Wypłaty, prowadzenie. Konto zakłada się tam przez internet.

30 Lis 2015, 11:34

Ja mam w mBanku chociaz troche sie tam pogorszyło. Wprowadzają jednak fajne technologie !

01 Gru 2015, 11:44

a ja mam w millenium wszystko darmowe ale musi się spełnić któryś z warunków albo 1000 zł mieć na koncie albo jeden przelew w miesiącu

14 Gru 2015, 21:27

Ja mam konto w Banku Spółdzielczym. Generalnie jest okay.

04 Sty 2016, 15:11

ja polecam konto w millenium całkowicie darmowe bez haczyków wystarczy zapłacić raz karta;)

20 Sty 2016, 15:21

Właśnie słyszałam o mBanku, mój znajomy tam ma konto i mówi że cieszy się dobrymi warunkami.

11 Kwi 2016, 12:51

W mBanku eKonto jest za 0 zł bez warunków. Karta do konta darmowa przy 5 płatnościach w miesiącu (na dowolne kwoty). Dodatkowo teraz w promocji można zdobyć do 600 zł premii. Bez lojalki :o
Kod:
http://bankobranie.blogspot.com/2016/04/moneymania-5-premia-600-zl-za-ekonto-w-mbank.html

18 Kwi 2016, 21:47

Od ponad roku jestem w Alior Banku i jest po prostu okej. Niskie koszta posiadania konta, ciągły support.. jest okej po prostu

11 Maj 2016, 11:29

Ja się właśnie przeniosłem do Raiffeisen. Tzn przenoszę się na dniach. Wkurzyła mnie obsługa w moim banku. Wszystko było okej, ale załatwianie spraw w oddziale to udręka i stwierdziłem, że nie dam zarobić tym wrednym kobietom, które wyżywają się na klientach.

19 Maj 2016, 14:47

Też właśnie będę musiał się przenieść, bo miałem konto przez 3 lata w banku pocztowym - nie pobierali żadnych opłat, a teraz gdzieś niedawno zmienili cennik i zgodnie obowiązującą umową muszę płacić 9 zł miesięcznie.
Wkurza mnie to, bo nie na takie warunki się godziłem. Ale co - przecież nie wygram z nimi.

19 Sty 2017, 16:20

Ja raczej polecałbym Mbank :)

30 Sty 2017, 11:55

Ja też polecam mBank, mialam Alior ale byl beznadziejny
Wyślij odpowiedź