Tematyka dotycząca bezpośredniej wymiany plików, czyli p2p
13 Sie 2005, 14:12
no ja mam bit cometa i łacze radiowe 128mb/s i bit comet mi sciaga srednio z 18kb/s albo 19kb/s oczywiscie po odpowiednim skonfigurowaniu znacie jakies lepsze programiki do torentów ?????????
pozdrawiam MEFISTO666
13 Sie 2005, 15:02
Moim skromnym zdaniem najlepszy jest BitComet, a najlepszy do ściągania mp3 jes LimeWire
13 Sie 2005, 16:57
czy jestes pewny tych 128mb/s? Moze mialo byc 128kb/s bo cos za duza predkosc jak na lacze radiowe. A jesli faktycznie to 128kb/s to wiekszych predkosci nie osiagniesz. Bo to max dla takiego lacza. Jak sciagasz to twoja predkosc zalezy mocna od ilosci zrodel i ich jakosci (szybkosci) mozesz miec nawet bardzo dobre lacze ale przy slabych zrodlach bedziesz mial niskie transfery
13 Sie 2005, 20:18
Żródła źródłami... Liczy się także fakt, żeby jak najwięcej udostępniać plików! Przy programie BitComet (według mnie najlepszym do plików torrent) to należy też po ściągnięciu pliku troszkę seedować

. W ten sposób podnosimy transfer swojego łącza. Oczywiście nie zapominając o sporej ilości źródeł pliku, którego zamierzamy ściągnąć...
19 Sie 2005, 11:21
Jędrzej napisał(a):Moim skromnym zdaniem najlepszy jest BitComet, a najlepszy do ściągania mp3 jes LimeWire

Witam.
A do ściągania teledysków???
Pozdro
19 Sie 2005, 13:28
Ja zawsze do wszystkiego uzywalem DC i mialem pewnosc ze sciagam to co chce a nie tak jak np na kaazie. Teraz uzywam tez Azureusa i BitCometa tez sa niezle. I wlasnie te dwa polecil bym do teledyskow czyli DC i ktorys z klientow Torrenta