TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Jakiego programu do nagrywania używasz?

Dyskusje na tematy związane z nagrywaniem płyt CD/DVD. Software, Hardware.

Jakiego programu używasz do nagrywania płyt?

Nero [wszystkie części]
16
73%
Clone CD
0
Brak głosów
Alcohol 120%
2
9%
Ashampoo
2
9%
GameJack
0
Brak głosów
ImgBurn
0
Brak głosów
Inny.
2
9%
 
Razem głosów : 22

Jakiego programu do nagrywania używasz?

Postprzez Crock » 13 Sie 2006, 02:07

PostUA:


Ja osobiście używam Ashampoo oraz ImgBurn.
Nigdy nie tolerowałem Clone CD i osobiście go nie polecam, bardzo ubogi, płatny, do tego nie które (pirackie) gry wykrywają go jako program czytający pliki .ISO i nie chcą działaś :? . .

Mój głos idzie na Ashampoo :smile: .


Zapraszam do głosowania w ankiecie ;] .
Glory, glory Man United

'Dążenie do bycia kimś innym, to niszczenie osoby, którą się jest' -Kurt Coban.

Pomogłem Ci? Daj mi pochwałę, kliknij w + ;) !
Awatar użytkownika
Crock
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 96
Dołączenie: 12 Sie 2006, 13:00
Miejscowość: Miasto zwane Inowrocław.

Postprzez Chief » 13 Sie 2006, 10:35

PostUA:


taka ankieta juz byla z tego co pamietam!!

a platnych programów to nero i alcohol nie sa freeware!

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1382
Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez wonski » 13 Sie 2006, 12:22

PostUA:


ja mam clona ale nie do nagrywania i mam generator kodów i mam juz pełną płatną wersje za free 8)
Awatar użytkownika
wonski
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 609
Dołączenie: 15 Lip 2006, 19:25
Miejscowość: Inowrocław

Postprzez Pajlok » 16 Sie 2006, 16:11

PostUA:


ja uzywam nero, alkochola tez mam ale nie do nagrywania
@up generator kodow do sciagania simlocka??
jesli tak to z kad go masz? kupiles czy znalazles na necie pelna wersje?
Awatar użytkownika
Pajlok
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 65
Dołączenie: 15 Sie 2006, 20:06
Miejscowość: Ostrzeszów

Postprzez LucaS » 16 Sie 2006, 16:21

PostUA:


Nero & Alcohol
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2821
Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez wonski » 16 Sie 2006, 16:49

PostUA:


Pajlok napisał(a):ja uzywam nero, alkochola tez mam ale nie do nagrywania
@up generator kodow do sciagania simlocka??
jesli tak to z kad go masz? kupiles czy znalazles na necie pelna wersje?


sam nie wiem, nie pamiętam juz ale chyba kuzyn mi go przyniósł, on grzebał w takich rzeczach 8)
Awatar użytkownika
wonski
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 609
Dołączenie: 15 Lip 2006, 19:25
Miejscowość: Inowrocław

Postprzez Pajlok » 16 Sie 2006, 16:54

PostUA:


tez mialem kiedys generator kodow ale nie pelna wersje i nie dzialaly kody na wszystkie telefony
a tobie dziala??
sciagales juz simlocka??
jak bys mogl to wrzuc to na rapidshare albo cos w tym stylu duzo osub by ci bylo wdziecznych za pelna wersje
z gory dzieki
Awatar użytkownika
Pajlok
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 65
Dołączenie: 15 Sie 2006, 20:06
Miejscowość: Ostrzeszów

Postprzez wonski » 16 Sie 2006, 17:16

PostUA:


ej sorki ale jakie telefony, ja pisalem o tym ze mam CDclona i tam ma generator co ci koda podaje i masz pelna wersje. chyba coś pomyliłeś albo ja mam problemy z oczami.

P.S. tutaj nie wklej się takich linków bo zaraz admin wytnie 8)
Awatar użytkownika
wonski
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 609
Dołączenie: 15 Lip 2006, 19:25
Miejscowość: Inowrocław

Postprzez Pajlok » 16 Sie 2006, 17:56

PostUA:


wonski napisał(a):ja mam clona ale nie do nagrywania i mam generator kodów i mam juz pełną płatną wersje za free 8)

ja myslalem ze o tym generatorze oddzielnie pisales bo jest taki generator kodow do sciagania simlocka z telefonow ale ja mialem nie pelna wersje nie na wszystkie telefony a pelna kosztuje chyba 40zl albo jakos tak
Awatar użytkownika
Pajlok
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 65
Dołączenie: 15 Sie 2006, 20:06
Miejscowość: Ostrzeszów

Postprzez 1jaa » 16 Sie 2006, 18:10

PostUA:


Nero i Roxio
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1151
Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez banan » 17 Sie 2006, 10:29

PostUA:


onlY nerO. wer 7.xxx

fajne nieporozumienie :grin: :D
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 800
Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez czajek » 18 Sie 2006, 20:32

PostUA:


Nero 5
Awatar użytkownika
czajek
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 575
Dołączenie: 06 Gru 2005, 16:00
Miejscowość: K-ce

Postprzez Bozz » 25 Sie 2006, 18:36

PostUA:


Oczywiscie NERO... :grin:
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator
 
Posty: 2862
Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Tylko Nero Express

Postprzez yellow » 29 Sie 2006, 10:32

PostUA:


Korzystam z programu Nero Express. To oprogramowanie było wgrane, w ramach ceny komputera. Teraz już bym nawet nie umiała przestawić się na żaden inny.
Awatar użytkownika
yellow
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 5
Dołączenie: 29 Sie 2006, 10:23

Postprzez Biruta » 29 Sie 2006, 10:48

PostUA:


Nero i tylko Nero :P
Mówić trzeba prosto, a myśleć w sposób skomplikowany - nie na odwrót...
Biruta
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 19
Dołączenie: 04 Sie 2006, 16:46
Miejscowość: Rz-ów

Następna

Powróć do Nagrywanie CD/DVD

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

cron