TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

JAVA przez kabel do Sagem x 5-2

Tematy związane z telefonią komórkową.

JAVA przez kabel do Sagem x 5-2

Postprzez Pawciox » 28 Sie 2005, 22:57

PostUA:

mam problem bo nie wiem jak przeslac z komputera do telefonu gry java nie wiem o co chodzi moze musze miec inny program do mojego kabla mo ze wiecie o co chodzi czekam na odpowiedzi. (Przy okazji prosze o rozszerzenie gier java na mój telefon)
Paweł P.
Pawciox
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 28 Sie 2005, 22:54
Miejscowość: Tarnobrzeg

Postprzez Jędrzej » 28 Paź 2005, 17:46

PostUA:

Na Sagema zarówno przez Irde jaki i kabel nieda sie wrzucić gier java tylko przez Wap
!!!! http://www.instalki.pl the best !!!
Awatar użytkownika
Jędrzej
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Cze 2005, 19:27
Miejscowość: Burkina Faso

Postprzez Hpest » 31 Paź 2005, 13:27

PostUA:

My Pictures And Sounds 7.09 PL Opis:
To darmowy program wyprodukowany przez producenta telefonów komórkowych Sagem. Dzięki niemu możesz nawiązać komunikację pomiędzy komputerem, a telefonem. Narzędzie pozwala na wymianę plików czyli zgrywanie i wgrywanie: zdjęć, tapet, grafik, dźwięków, dzwonków, gier itp. Program jest w języku polskim, a jego obsługa nie powinna nikomu sprawić większego problemu.

Komunikacja odbywa się za pomocą:
- kabel PC-r232
- kabel USB
- portu IRDA
- bluetooth
http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/zarzadzanie_telefonem/My_Pictures_And_Sounds.html
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Jędrzej » 31 Paź 2005, 15:22

PostUA:

My Pictures And Sounds 7.09 PL Opis:
To darmowy program wyprodukowany przez producenta telefonów komórkowych Sagem. Dzięki niemu możesz nawiązać komunikację pomiędzy komputerem, a telefonem. Narzędzie pozwala na wymianę plików czyli zgrywanie i wgrywanie: zdjęć, tapet, grafik, dźwięków, dzwonków, gier itp. Program jest w języku polskim, a jego obsługa nie powinna nikomu sprawić większego problemu.

Komunikacja odbywa się za pomocą:
- kabel PC-r232
- kabel USB
- portu IRDA
- bluetooth

Jest od dawna juz nowsza wersja My Pictures And Sounds 7.12
A powtarzam że do Sagemów nieda sie wgrać Gry Java tylko ściągnać przez Wap
!!!! http://www.instalki.pl the best !!!
Awatar użytkownika
Jędrzej
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Cze 2005, 19:27
Miejscowość: Burkina Faso

Postprzez Hpest » 31 Paź 2005, 16:49

PostUA:

Lecz w downloadzie Instalek dostępna jest ta wersja, możę warto zrobic małą aktualizację. Niewiem czy się da wgrać gry java do modeli telefonów "Sagem" ponieważ sam nie używa tego modelu.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników