TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

java script

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

java script

Postprzez paolo » 24 Lip 2005, 16:57

PostUA:

Mam problem zoglądaniem filmików w necie, bo wyskakuje mi komunikat: java script. To samo wystepuje przy ściąganiu plików
paolo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Lip 2005, 11:58

Postprzez zebra » 24 Lip 2005, 22:08

PostUA:

Spróbuj ściągnąć i zainstalować najnowszą wersję Javy. Tutaj jest link z programem Java 2 Runtime Enviroment (JRE) 1.5.0_02: http://www.instalki.pl/download/index.p ... on=display . Sprawdź także, czy masz włączoną obsługę skryptów.
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez paolo » 25 Lip 2005, 14:21

PostUA:

gdzie się sprawdza obsługę skryptow?
paolo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Lip 2005, 11:58

Postprzez zebra » 26 Lip 2005, 00:14

PostUA:

Blokowanie skryptów może być wynikiem zbyt wysokich zabezpieczeń twojej przeglądarki. Czy przeglądarka rzeczywiście blokuje skrypty, możesz sprawdzić w Panelu sterownia-->Opcje internetowe, a następnie zaznaczasz zakładkę Zabezpieczenia. Zaznaczasz ikonę Internet i klikasz na Poziom niestandardowy. W uruchomionym okienku sprawdzasz kolejne opcje dotyczące formatów ActiveX, wtyczek plug-in oraz skryptów. Przechodzisz do opcji Java VM i sprawdzasz kolejno opcje. Opcję: Obsługa skryptów (Wykonywanie aktywnych skryptów) zaznaczasz jako: Włącz. Kolejne opcje: Wykonywanie skryptów apletów języka Java oraz Zezwól na operacje wklejania przez skrypt również zaznaczasz jako: Włącz. Możesz także zaznaczyć opcję przy: Resetowanie ustawień niestandardowych do Resetuj do: Niski. Przy czym sprawdź ponownie ustawienia Javy, czy są takie, jak podałam wyżej. Klikasz na OK. Przy pojawieniu się okienka z pytaniem, czy chcesz zastosować zmiany dla tej strefy, klikasz na OK. Zatwierdzasz wszystkie zmiany i próbujesz ściągnąc pliki lub uruchomić filmy. Jeżeli przy pobieraniu pliku wystąpi ten sam błąd. Wchodzisz znowu do tych samych ustawień, jak powyżej. Tylko teraz sprawdzasz opcje: Pobieranie. Wszystkie opcje: Automatyczne monitowanie dla pobrań plików, Pobieranie czcionki oraz Pobieranie pliku powinny mieć opcję: Włącz. Zatwierdzasz wszystkie ustawienia. Powinno pomóc, a jak nie, to zainstaluj najnowszą wersję Javy. Link podawałam już wcześniej! Pozdrawiam!
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]