TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Jeremy Clarkson i jego ksiązki motoryzacyjne :)

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Jeremy Clarkson i jego ksiązki motoryzacyjne :)

Postprzez kukaszr » 13 Sty 2007, 22:32

PostUA:

Witam, nie wiem czy jest na tym forum wiele ludzi którzy się interesują motoryzacją ;d ale książki Jeremiego Clarksona są od kilku miesięcy TOP 5 na wyspach ;) Czytał ktoś książki tego autora? Są fajne i warte przeczytania? Ma ktoś może jakiegoś ebooka jakiejś jego ksiązki np. "Świat według Clarksona"
"Wiem, że masz duszę"
;p jestem bardzo ciekawy czy książka jest równie interesująca jak Top Gear ;d

Pozdrawiam
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez krzychu123411 » 14 Sty 2007, 11:47

PostUA:

no kukaszr ja czytalem swiat wedlug clarksona nawet smieszne bylo.Ksiazke kupilem za 30zl. w sklepie carrefour wiec e-book to chyba zla mysl.
PS.a masz wszytkie odcinki TO GEAR?pozdrawiam
Awatar użytkownika
krzychu123411
Postujący
Postujący

Dołączenie: 18 Gru 2006, 13:56
Sprzęt: Ryzen 3600 GTX 1070

Postprzez kukaszr » 14 Sty 2007, 13:15

PostUA:

chyba się skusze na książke... ale ponoć "wiem, że masz dusze" jest śmieszniejsza :) ale i tak jeszcze poszukam ebooka ;)
nie nie mam odcinkow topgear ;] ale mam tvn turbo fakt, że są same powtroki ale zawsze sie posmiac mozna
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez krzychu123411 » 14 Sty 2007, 13:19

PostUA:

ja mam top gear wszystkie po polsku(tzn. seria od 2 do 6)
Awatar użytkownika
krzychu123411
Postujący
Postujący

Postprzez niunka » 14 Sty 2007, 13:31

PostUA:

Ogladalam kilka programow Jeremiego Clarksona lub tez z jego udzialem i nie podobaly mi sie. Anglicy to inny swiat , maja zupelnie inny polad na motoryzacje tunning,ale moze ktos to lubi.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez skylinegtr » 14 Sty 2007, 15:06

PostUA:

niunka napisał(a):Ogladalam kilka programow Jeremiego Clarksona lub tez z jego udzialem i nie podobaly mi sie. Anglicy to inny swiat , maja zupelnie inny polad na motoryzacje tunning,ale moze ktos to lubi.

Dokladnie. Też nie lubie Clarksona , chwali tylko angielskie samochody , smiejąc sie z innych. Wystarczy sie przyjrzeć na sciane fajnych i nie fajnych wozów. Po jej prawej stronie są prawie same Angielskie konstrukcje.
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez krzychu123411 » 14 Sty 2007, 15:12

PostUA:

kazdy lubi co innego(a co do sciany to nie koniecznie macie racje bo ogladalem wszystkie odcinki top gear[bez wyjatku]i nie wisza tam tylko wozy z angli)
Awatar użytkownika
krzychu123411
Postujący
Postujący

Postprzez kukaszr » 14 Sty 2007, 15:12

PostUA:

poprostu chłopak propaguje angielskie samochody...

1) podobał mu się polski samochód jakim jest FSO POLONEZ -fakt, że pod koniec odcinka grał nimi w kręgle na dźwigach

2) Nie lubi Fordów* i francuzów**

*-ford gów*o wart **citroen peugeot renault -samochody nie do naprawy

3) gdyby w polsce był przemsył motoryzacyjny pewnie też dziennikarze motoryzacyjni by je propagowalli... tylko znjąc nasz kraj samochody te były by niskiej jakości jak Dacie albo Yugo <lol>
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez niunka » 14 Sty 2007, 15:22

PostUA:

A jakiej sa jakosci angielskie auta - schrot

Clarson nie lubi forada a kocha Jaguara
Jaguar = Forda co zrobili z ostatnim XK
Rover -szkoda gadac (kupilo go BMW nie przynosil zyskow i za 1 DM sprzedali z powrotem tyle byl dla nich wart.)
Rols Roys = BMW ale to inna bajka.
Rang Rover - jedyne dobre auto,ale w porownaniu z konkurencja wypada kiepsko.
Jak wyglada reszta ich aut Aston, Bentley piekne auta,ale jak wypadna przy konkurencji ?

Anglicy to konserwatysci i takie tez maja Auta
Wyspiarze kochaja co swoje i tylko to chwala ze wszystkiego innego sie smieja.

Osobiscie nie przepadam za ich autami i za nimim samymi tez nie.
Wszystko kwestia gustu .

Temat jest o jego ksiazce,jak dla mnie szkoda czasu i pieniedzy na jego ksiazki.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google Adsense [Bot]