Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Jeremy Clarkson i jego ksiązki motoryzacyjne :)

13 Sty 2007, 22:32

Witam, nie wiem czy jest na tym forum wiele ludzi którzy się interesują motoryzacją ;d ale książki Jeremiego Clarksona są od kilku miesięcy TOP 5 na wyspach ;) Czytał ktoś książki tego autora? Są fajne i warte przeczytania? Ma ktoś może jakiegoś ebooka jakiejś jego ksiązki np. "Świat według Clarksona"
"Wiem, że masz duszę"
;p jestem bardzo ciekawy czy książka jest równie interesująca jak Top Gear ;d

Pozdrawiam

14 Sty 2007, 11:47

no kukaszr ja czytalem swiat wedlug clarksona nawet smieszne bylo.Ksiazke kupilem za 30zl. w sklepie carrefour wiec e-book to chyba zla mysl.
PS.a masz wszytkie odcinki TO GEAR?pozdrawiam

14 Sty 2007, 13:15

chyba się skusze na książke... ale ponoć "wiem, że masz dusze" jest śmieszniejsza :) ale i tak jeszcze poszukam ebooka ;)
nie nie mam odcinkow topgear ;] ale mam tvn turbo fakt, że są same powtroki ale zawsze sie posmiac mozna

14 Sty 2007, 13:19

ja mam top gear wszystkie po polsku(tzn. seria od 2 do 6)

14 Sty 2007, 13:31

Ogladalam kilka programow Jeremiego Clarksona lub tez z jego udzialem i nie podobaly mi sie. Anglicy to inny swiat , maja zupelnie inny polad na motoryzacje tunning,ale moze ktos to lubi.

14 Sty 2007, 15:06

niunka napisał(a):Ogladalam kilka programow Jeremiego Clarksona lub tez z jego udzialem i nie podobaly mi sie. Anglicy to inny swiat , maja zupelnie inny polad na motoryzacje tunning,ale moze ktos to lubi.

Dokladnie. Też nie lubie Clarksona , chwali tylko angielskie samochody , smiejąc sie z innych. Wystarczy sie przyjrzeć na sciane fajnych i nie fajnych wozów. Po jej prawej stronie są prawie same Angielskie konstrukcje.

14 Sty 2007, 15:12

kazdy lubi co innego(a co do sciany to nie koniecznie macie racje bo ogladalem wszystkie odcinki top gear[bez wyjatku]i nie wisza tam tylko wozy z angli)

14 Sty 2007, 15:12

poprostu chłopak propaguje angielskie samochody...

1) podobał mu się polski samochód jakim jest FSO POLONEZ -fakt, że pod koniec odcinka grał nimi w kręgle na dźwigach

2) Nie lubi Fordów* i francuzów**

*-ford gów*o wart **citroen peugeot renault -samochody nie do naprawy

3) gdyby w polsce był przemsył motoryzacyjny pewnie też dziennikarze motoryzacyjni by je propagowalli... tylko znjąc nasz kraj samochody te były by niskiej jakości jak Dacie albo Yugo <lol>

14 Sty 2007, 15:22

A jakiej sa jakosci angielskie auta - schrot

Clarson nie lubi forada a kocha Jaguara
Jaguar = Forda co zrobili z ostatnim XK
Rover -szkoda gadac (kupilo go BMW nie przynosil zyskow i za 1 DM sprzedali z powrotem tyle byl dla nich wart.)
Rols Roys = BMW ale to inna bajka.
Rang Rover - jedyne dobre auto,ale w porownaniu z konkurencja wypada kiepsko.
Jak wyglada reszta ich aut Aston, Bentley piekne auta,ale jak wypadna przy konkurencji ?

Anglicy to konserwatysci i takie tez maja Auta
Wyspiarze kochaja co swoje i tylko to chwala ze wszystkiego innego sie smieja.

Osobiscie nie przepadam za ich autami i za nimim samymi tez nie.
Wszystko kwestia gustu .

Temat jest o jego ksiazce,jak dla mnie szkoda czasu i pieniedzy na jego ksiazki.
Wyślij odpowiedź