Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Jest taki program ?

08 Sty 2007, 01:07

Otóż mam pytanie czy istnieje taki program żeby z przeglądarki wywalić 1 adres który sie wyświetlił a nie wszystkie poprzez "Wyczyść historię" ?
Bo mam swoje potrzebne linki a siostra mi w kółko zaśmieca i potrzebuje usunąć te niepotrzebne :roll:

Z góry dzieki za info ;)

08 Sty 2007, 08:08

Nie ma takiego programu,ale to w niczym nie przeszkadza,bo to co chcesz to mozesz usunac recznie.

08 Sty 2007, 15:32

niunka napisał(a):Nie ma takiego programu,ale to w niczym nie przeszkadza,bo to co chcesz to mozesz usunac recznie.

Aha to programu nie ma, a ręcznie jak to zrobić bo nie za bardzo wiem ;)

08 Sty 2007, 15:49

Z jakiej przegladarki korzystasz ?
Co chcesz dokladnie usunac? Strona startowa ci sie sama zmienila ?
Jezeli strona startowa sama sie zmienila to wklej Logi,jak szukaj na forum.

08 Sty 2007, 16:12

Dokładnie chce usunąć np. te 3 adresy które mi sie zapisały w Historii a nie chce usuwać wszystkiego poprzez ' Wyczyść Historię '( te w czerwonych ramkach ):

Image

08 Sty 2007, 17:32

A co Ci przeszkadzaja te wpisy ?
Nie uzywam FF ale najproscciej to dodaj swoje adresy do zakladek i przy czyszczeeniu histori przegladarki nic nie stracisz.

08 Sty 2007, 17:58

No przeszkadzają .. jakby mi nie przeszkadzały to bym nie pytał .. Ok i tak dzięki za info .. pozdro :smile:

08 Sty 2007, 18:11

Po prostu w historii w panelu bocznym kliknij prawym na dany adres i wybierz "usuń" :|

08 Sty 2007, 20:50

tak jak napisał dark_prince klikając pojedyńczy adres w historii .
to samo tyczy się Opery.
Wyślij odpowiedź