TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Nie ma co sugerować się opiniami internautów w końcu każdy ma inny gust Chociaż czytają komentarze o 2012 Doomsday na filmweb faktycznie lepiej zastanowić się dwa razy przed obejrzeniem
Jak obejrzę 2012 to wam powiem czy warto, Ja już się opiniami internautów nie sugeruję. Już nie raz pisali że film fajny a była wielka klapa a jak pisali że film totalne dno okazywało się jednak że jest w miarę .
Pozdrawiam .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
w sprawie "Jestem legendą" niektórzy to widze, że oglądali by tylko filmu z cyklu "zabij mnie, a ja i tak wstanę", gdzie przez pół filmu mordują kogoś, a ten potem i tak wstaje.
"Jestem legendą" spodobał mi się, nawet bardzo, jest taki jakiś inny, dużo wątków wyjaśnia się pod koniec filmu, a niektóre pozostają nie wyjaśnione. Polecam film