TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

JS<<licznik;p

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

JS<<licznik;p

Postprzez proktor » 02 Gru 2005, 17:21

PostUA:

Mam takie pytanie..

Przeczytałem jakiś miesiąc temu "Java Script ćwiczenia praktyczne" i raczej z nim niemam problemów, ale nie moge wpaść na to jak zrobić licznik w JS.Dokładniej to nie moge znaleść funkcji która by zapisywała do plik

Szukałem na różnych stronach umieszczanych na bezpłatnych chostingach ;p

w googlach też ale nie było na jednym forum było info, że to jest niemożliwe ale jakos nie chce w to uwierzyć.

Denerwuje już mnie to wiec pisze tu na początek. Może ktoś będzie wiedział

edit/////

no więc oświadczam wszem i wobec wszystkim, że nieda sie tego zrobić w JavaScript.....kichaaaaaa
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez proktor » 05 Mar 2006, 20:44

PostUA:

dla potomnych :

Nie nieda się tego zrobić :(

ps. szukam jednego tematu i przypadkowo znalazlem tego(i tak dla przykładu odpisałem by sprostować ten temat)
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]