TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Juiced - gdzie kupić, skąd ściągnąć

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Juiced - gdzie kupić, skąd ściągnąć

Postprzez unnamed » 12 Lip 2011, 12:38

PostUA: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10_5_8; en-US) AppleWebKit/534.16 (KHTML, like Gecko) Chrome/10.0.648.204 Safari/534.16

Mam pytanie, czy wie ktoś może gdzie można jeszcze kupić, ew. skąd ściągnąć grę juiced 1 polską wersję,bo grzebałem w necie i nic nie znalazłem, poza allegro, a nie lubię osobiście kupować przez internet.
Pozdrawiam
unnamed
unnamed
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Lip 2011, 12:34

Re: Juiced - gdzie kupić, skąd ściągnąć

Postprzez kominekl » 12 Lip 2011, 14:05

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:5.0) Gecko/20100101 Firefox/5.0

Tu jest poza Allegro -> http://www.3kropki.pl/p/7/juiced_szybcy_i_gniewni.php. Jednakże podaj miasto, wk órym mieszkasz może coś znajdę Ci na miejscu.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
Awatar użytkownika
kominekl
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 03 Sty 2010, 16:07
Miejscowość: Pasztowa Wola Kolonia
Pochwały: 174

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Mirahz