TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Zastanawiam się nad kupnem nowej komy. Musi mieć mn. : polifonie,kolorowy wyświetlacz, IrDE.... Nie zależy mi na aparacie, tzn. nie jest on najważniejszy a wogóle może go nawet nie być. Myśle na siemensem c65 lun sony ericssonem k700i. Który z tych dwóch byście mi poradzili lub który inny (spełniające powyższe warunki) ?
Ostatnio edytowany przez czajek, 08 Maj 2006, 21:35, edytowano w sumie 1 raz
se d750i poczytaj goraco polecam ten telefon!!
nie mam sensu wymieniac jego zalet jest ich mnostwo jak chcesz to poczytaj sobie o nim.
trezba troszke dorzucic w porownaniu do k 700 ale warto, naprawde warto
d750i to zupełnie inna pułka więc nie ma co porównywać.
Przewagą S65 jest karta pamięci jednak nie polecam. SE jest dużo przyjemniejszy w obsłudze, ma ładniejszy wyświetlacz i ciekawsze menu. Miałem okazję pracować na 2 modelach więc wiem co mówie Ani przez senkunde nie byłem zachwycony siemensem (żadnym z wyjątkiem kultowego SL45 heh).
w temacie jest k700i a w poście napisałeś k300i Oczywiście polecam SE bo są poprostu lepsze Też wiem co mówie bo sam mam k300i Jest b.fajny, i mi wystarczy na te 2 latka Weź SE k300i, a jeśli masz na tyle kasy to k700i albo wyżej
Czy zna sie ktos na internecie w telefonach?? Ja mam c65 i wiem ze mozna korzystac z internetu bo sprawdzalem na standardowej przegladarce tego modelu i sciagnalem opere mini bo przez nia chcialbym sie laczyc lecz nie moge wejsc na zadna strone . wie ktos moze czemu??
noo k700i to niezły bajer chyba se zaczne zbierać na niego
znaczy no c65 też jest spoko, mój wujek ma tego SE k700i no i wypasiony on jest łoo
banan, pomyliłem się
ten telefon to SZROT!!.Mam go 4 miechy a 3 razy był w naprawie dżojstick sie tnie jak cholera i jeszcze ten wieśniacki dźwięk podczas robienia zdjęć (nie da się go wyłączyć!!) JEDNYM SŁOWEM PORAŻKA
a i jeszcze się *** tnie podczas przeglądania folderu ze zdjęciami o dużej rozdzielczości
Polecam k750i albo d750i a najlepiej w800i
bez porównania bierz k700 lepszy wyswietlacz, wiecej pamieci, ogołie wiele wiele lepszy od c65. ja mam k300 i zamierzam zmienic na k700 pozdro trzym sie