TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

kabel hdmi z 2 koncowkami hdmi

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

kabel hdmi z 2 koncowkami hdmi

Postprzez boryna » 07 Maj 2009, 14:34

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Neostrada TP 6.1)

kupiłem sobie nowy tv, i w prezencie gratis dostałem kabel hdmi. jednakże nie wiem jak połączyć kablem tv z pc bo kabelek ma 2 wtyczki hdmi a w swoim pc nie znalazłem takiego wejścia. no i teraz nie wiem co robić, trzeba kupić jakiś przełącznik czy coś, w ogóle czy coś takiego jest i ile kosztuje jak już ?
boryna
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Kwi 2009, 13:26

Re: kabel hdmi z 2 koncowkami hdmi

Postprzez neoono » 07 Maj 2009, 21:29

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; GTB6; InfoPath.2)

dobrze kombinujesz, musisz kupic przejsciowke z dvi na hdmi bo na pewno wejscie dvi na karcie masz, koszt jest zalezny od producenta, niektorzy za takie cacko rzadaja ponad 100 zlotych a mozesz kupic tez za 20-40 zlotych i efekt bedzie taki sam, wyglada to tak:

[obrazek nie jest już dostępny]

wybor jaki adapter kupisz zalezy od Ciebie
Awatar użytkownika
neoono
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Cze 2008, 17:34
Miejscowość: Siedlce (mazowieckie)

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]