TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Kamerka w Skype

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Kamerka w Skype

Postprzez acoanic_radka » 10 Sty 2008, 21:17

PostUA:

Mam problem z kamerką w Spype. Jak daję na opcje, ustawienia video i tam zaznaczam oczywiscie POŁĄCZENIE USB to zamiast obrazu pokazuje mi się napis "Skype nie może uzyskać dostępu do twojej kamerki. Zamknij inne aplikacje, które wyświetlają wideo."
Kamerki również używam przez MSN i nic więcej. Ale MSN mam wyłączony wiec co jeszcze można wyłączyć ? Jest jeszcze ikona Kamerki w Mój komputer, którą jeśli nacisnę to pokazuje się obraz ale tego nie idzie wyłączyć.
Tak mnie wychowali: Ojczyzne kochać trzeba i szanować , nie deptać flagi i nie pluć na godło.
Awatar użytkownika
acoanic_radka
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Lip 2005, 18:24
Pochwały: 1

Postprzez Danio15 » 10 Sty 2008, 22:12

PostUA:

Miałem podobny problem w Laptopie w oryginalnie budowana kamerka.Tez pisało mi że nie może uzyskać dostępu do twojej kamerki.Przeinstalowałem wersje Skype na starsza i bez problemu zadziałało.W moim przypadku pomogło spróbuj :)
Danio15

Postprzez acoanic_radka » 10 Sty 2008, 23:59

PostUA:

Niestety. Starsza wersja nic nie pomogła. Dalej to samo. Ma ktoś jakieś inne pomysły ?
Tak mnie wychowali: Ojczyzne kochać trzeba i szanować , nie deptać flagi i nie pluć na godło.
Awatar użytkownika
acoanic_radka
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Lip 2005, 18:24
Pochwały: 1

Postprzez kamilekc-95 » 31 Sty 2008, 17:47

PostUA:

Jełsi masz płytke z sterownikami Kamerki to spróbuj zainstalować . Jeszcze jedno . CAŁY CZAS AKTUALIZUJ SKYPE
Awatar użytkownika
kamilekc-95
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 20 Gru 2007, 20:44
Miejscowość: Niebo

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników