Zdjęcia są w formacie JPG a filmy THM a niektóre QuickTime Movie (po włączeniu funkcji czytania tych filmów przez ten program- wszystkie filmiki tak ustawiłem ale niektóre tylko są w nowym formacie). Wyświetlało się że ten format pliku jest nieobsługiwany a teraz się wyswietla internal error i wystąpił błąd /standardowe okienko/.
Na początku jest dobrze /robię w NERO/ otwiera się okienko Dodawanie pliku(ów), czynność: analizowanie pliku 'PICT0169.JPG'... (oczywiście od PICT0001.JPG) w tabelce/okienku bieżący plik jest pusto a w drugim się ładuje i wyswietla 152/246 (oczywiście kolejno 1/246 itd.). Na koniec w obu okienkach/tabelkach jest całość załadowana i wyskakuje Internal error a potem standardowe okienko z: wystąpił problem z aplikacją nero.exe i zostanie ona zamknięta. ... itd.
Te wcześniejsze okienko było w stylu:
Nie można dodać pliku 'F:DCIM100KM020PICT0315.THM.THM'!
Plik 'F:DCIM100KM020PICT0315.THM.THM' jest nieprawidłowy! Wymagany jest MPEG-1 w formacie Video-CD:
audio: 44.1kHZ; stereo; 224 kbit/s
wideo: 352 x 240 / 29.97 HZ lub 352 x 240 / 23.976 Hz lub 352 x 288 / 25 Hz
Znaleziono nastepujące problemy:
-nieprawidłowe kodowanie strumienia dla [Super] Video CD
-brak wideo
-brak audio
a potem "w menu widoczne będzie tylko pierwsze 99 elementy(ów)!
I potym czasem się zawiesza a czasem wszystko działa i mogę zapisać (ale jeszcze tego nie robiłem bo szkoda płytki na eksperyment).
Niewiem jakby było na wpół dobrze

Proszę o pomoc