Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

karta dzwiękowa

11 Sie 2006, 19:24

szukam i szukam wszedzie i niemoge znlesc a jak znajde to niedziałaja:/ szukam sterowników do via vt1611a więc proszę was o pomoc czy poszukacie dlamnie i juz sprawdzona wersje:) czekam na odpowiec
pozdrawiam :
kbs
edit: aha i jeszcze pod windows xp profesional

11 Sie 2006, 19:44

http://eu.dfi.com.tw/Support/Download/d ... =A&SITE=PL

Zainstaluj tez service Pack

11 Sie 2006, 19:58

hmm....i ktore wybrac?? bo jestem tępy

sciagnolem z tej str 2 rzeczt ta srodkowa i service pack wiec pierw zaczolem sie brac za service pack i chce instalowac instaluje iresetuje kompa a tu mi wyskakuje nastapił blad przy instalacji twoj program moze niedzialac wlasciwie i mowi ze mam jakies opragromowanie znalesc i plyte cd wlozyc i co robic aha potem instalowalem to po srodku co sciagnalem i mi sie calyczas resetuje komp czemu tak mam.....?

11 Sie 2006, 20:47

Wejdz na strone producenta i z tamtad sciagnij i beda musialy dzialac.
Zobacz moze tutaj znajdziesz -> VIA
albo -> TU

To jest napewno vt 1611a bo wszedzie sa,ale do vt 1612 :?

No i chyba znalazlam
http://www.driverfiles.net/IDE-Controll ... 0,21,.html
Tylko ze to tak stare ze niedziala :sad:

11 Sie 2006, 21:27

wlasnie na via niema a ten link co jest do vt1611a to niedziała:/ instaluje i niema dalej dzwieku chyba ze dlaej trzeba cos zrobic wiec robilem tak
1 sciagłem
2 zainstalowalem
3 odworzylem i kliknolem zielona ikonke
4 dalem run driver i jaks str. sie pokazala
5 dalem reseta kompa
6 i niedzialal:/

sterowniki

15 Sie 2006, 23:28

mam karte dzwenkowom VIS &SIS i niewiem czy coś zle zainstalowałem bo jak włanczam film dzwenk jest winap teszma dzwenk a jak czekam na wiadomość GG to dzwenku niema i jak konczy prace komp to niema dzwenku i przy włanczaniu też brak pomuszcie ja pierwszy raz :sad:

16 Sie 2006, 00:20

Gadu Gadu
Gadu - Gadu -> Ustawienia -> Dźwięk -> zaznacz Dźwięj przychodzącej rozmowy i Dźwięk dostępności użytkownika.

Logowanie do systemu windows
Start - > Panel sterowania -> Dźwięki, mowa i urządzenia audio -> Dźwięki i urządzenia audio -> zakładka Dźwięki -> ustawiasz "Domyślne dla Windows i klikasz Zastosuj.

sterowniki

16 Sie 2006, 22:57

pokazuje mi komunikat
nie można schematowi nadać nazwy Domyślne dla Windows wpisz innom nazwe o co chodzi pozdrawiam :(

17 Sie 2006, 00:06

No to wpisz i poustawiaj tam niżej. Tylko nie wybierz "brak dźwięków"

sterowniki

17 Sie 2006, 22:23

załamany nadal kicha :( :sad:

17 Sie 2006, 22:35

Zrob screena tego jak to wyglada.

A screena robi się tak :
na klawiaturze szkasz przycisku Print Screen (naciskasz go), a potem otwierasz program irfanview albo painta z windowsa i wciskasz kombinację klawiszy crtl + v. Zapisujesz i rzucasz na jakiś hosting grafiki np. na www.mfoto.pl

sterowniki

18 Sie 2006, 23:24

i to nie pomogło :sad: :(

Re: sterowniki

19 Sie 2006, 11:23

jendrek napisał(a):i to nie pomogło :sad: :(

Co teraz nie pomogło? 1jaa napisał abyś zrobił screena i wrzucił na forum :?
Wyślij odpowiedź