TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
zastanawiam sie nad kupieniem karty RADEON X700 PRO 256MB PCIE. do wszystkich znawcow tematu: mozecie mi doradziec czy to jest dobry wybor. jak nie to co mam kupic w tej lub nizszej cenie (moze innej firmy).
Jeśli masz PCI-E to lepiej żebyś wziął GeForce 6600GT który lepiej sie spisuje w testach od Radeon X700 Pro:) a na dowód tego zamieszczam tutaj link do testów:
juz wiem ze mam AGP. troche posperalem po necie i moze lepiej bedzie kupic Radeon X800XL Video Card, 8x AGP, 256MB DDR.
Jeszcze jedno, poradzcie mi tez w doboze pamieci. Chce kupic kosc 512 ale nie wiem jakiej firmy najlepiej. Dzieki