TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

karta muzyczna Trust 5.1 Surround ( SC-5100 ) dziwny problem

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Postprzez 1jaa » 29 Gru 2007, 21:29

PostUA:

Więc teraz pozostaje Ci metoda prób i błędów. Wymieniaj części pokoleji zasilacz no i jezeli ma ten sam socket to płyte gł, procek i będziesz wtedy w 100 % wiedzieć.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez DjElektroArt » 29 Gru 2007, 22:01

PostUA:

Powiem ci teraz tak wyciagłem zworkę z tej karty muzycznej 5.1 i nagle karta cały czas jest już nawet po wyłączeniu kompa i normalnie niby działa przez mikro jak mowie to słychać mnie ale dzwieku nie ma

jak dałem testowanie sprzetu to jakis bład wyskoczył związane z jakims plikiem sys i po zresetowaniu kompa mam taki komunikat

To urządzenie nie może znaleźć odpowiednich wolnych zasobów, których można użyć. (Kod 12)

Jeśli chcesz używać tego urządzenia, musisz wyłączyć jedno z urządzeń występujących w systemie.

Co poradzisz

A i nie pytaj czy wkładałem do innych portow bo juz to zrobiłem i wlasnie tylko w przed ostatnim mi czyta ta karte w innych portach wyskakuje otrzywisty bład ze chce magistral ACCeSS
DjElektroArt
DjElektroArt
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Gru 2007, 16:49
Miejscowość: Myslowice

Postprzez 1jaa » 30 Gru 2007, 13:10

PostUA:

Wiesz co napisz do mnie na gadu, nr wysłałem w prywatnej wiadomości.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Poprzednia

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Illidan