TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

karta pamięci do SE K750i - problem :/

Tematy związane z telefonią komórkową.

karta pamięci do SE K750i - problem :/

Postprzez Yoo! » 08 Cze 2008, 10:37

PostUA:

Witam, kupiłem karte pamięci SD mini 2gb z adapterem, ale mam poważny problem. W pamięci telefonu mam wgrane aplikacje, gdy wkładam swoją starą kartę pamięci to wszystko jest ok i mam aplikacje które mam w pamięci telefonu i te, które są wgrane na karte. Gdy wkładam tą nową kartę pamięci 2gb, to telefon tylko czyta mi to co jest wgrane na karte pamięci nie jest widoczne co jest wgrane na telefonie. Od razu mówie, że u kolegi na tym samym modelu telefonu karta działa poprawnie. Więc nie mam pojęcia co może być przyczyną, karta b7yła formatowana kilka razy i nic, z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez zYGuś » 08 Cze 2008, 11:31

PostUA:

najlepiej to do serwisu się zapytać, ale moim zdaniem masz pieprznięty soft ww telefonie. bo skoro działa karta u kolegi to jakim cudem nie działa w twoim ?
:arrow: ..::: Pozdro :::.. :wink:
===============
zYGuś
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Gru 2006, 23:23
Miejscowość: UK

Postprzez Palacio » 08 Cze 2008, 11:58

PostUA:

a próbowałeś z wyłączonym telefonem :?:
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:14
Miejscowość: Władywostok
Pochwały: 82

Postprzez kamuflasz » 08 Cze 2008, 12:40

PostUA:

Mnie widzi fakt że do K750i włożyłeś kartę
SD mini 2gb
bo telefon obsługuje przecież Memory Stick Pro Duo. Jeżeli telefon wariuje przy włożeniu tej karty spróbuj ją sformatować w tymże telefonie, pewnie musi ułożyć system plików pod siebie.
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]