TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

karta sieciowa

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

karta sieciowa

Postprzez chucki » 11 Sty 2008, 17:10

PostUA:

witam!
miałem już 2 karty sieciowe teraz chyba będę musiał kupić 3 i to w ciągu kilku miesięcy
co może być przyczyną tego że cały czas mi te karty siadają :cry:
proszę o jakąś pomoc!
chucki
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Sty 2008, 20:50

Postprzez Puszek » 11 Sty 2008, 17:15

PostUA:

Może Kabel Sieciowy Ci gdzieś robi zwarcie?, może źle zamontowana? a może poprostu nie gra z twoją płytą główną ;)
Awatar użytkownika
Puszek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Sty 2008, 02:26
Miejscowość: Mielec

Postprzez Dawid255151 » 11 Sty 2008, 17:37

PostUA:

Puszek napisał(a):Może Kabel Sieciowy Ci gdzieś robi zwarcie?, może źle zamontowana? a może poprostu nie gra z twoją płytą główną ;)

e powiec mi jak można żle zamontować sieciówke :shock:

a co do twojego problemu może być to wina dużego napięcia,może slot jest zepsuty ? albo tak jak mówie może coś jest nie tak z przedłużką (tzw złodziejka) może ona robi ci jakieś zwarcie :D lub jest jeszcze taka możliwośc że kupujesz słabej jakosci karty sieciowe
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników