TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

karty doładowywujące z ery

Tematy związane z telefonią komórkową.

karty doładowywujące z ery

Postprzez Yoo! » 14 Lut 2006, 20:49

PostUA:

mam takie 2 pytania w związku z kartami doładowywującymi z ERY, otóż
1) czy są karty które doładują konto o 10zł i czy przedłużają one ważność konta,
2) te pytanie rozwine bardziej, żeby nie było niejaśności :) więc, np. kupuję karte za 20 zł przypuśćmy 1 stycznia, czyli ważność konta mam przez 1 miesiąc na połączenia wychodzące, czyli do 1 lutego, a pytanie brzmi następująco :) czy jeżeli nie wykorzystam tej kwoty którą mam na karcie czyli tych 20 zł przez ten miesiąc, czyli do 1 lutego, czy te pieniądze mi przepadną, czy np. jeszcze 2,3,4 lutego będe miał i będe mógł wykonywać połączenia, oczywiście jeżeli nie doładuje konta do 1 lutego

problem troche głupi, ale każdy mi mówi co innego, więc mam nadzieje, że temat rozwinołem na tyle, że ktoś mi pomoże, z góry wielkie dzięki, pozdroooo :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez wojtas1125554 » 14 Lut 2006, 21:16

PostUA:

po miesiącu kasa ci nieprzepada
Awatar użytkownika
wojtas1125554
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 13:03
Miejscowość: ze śmietnika:D

Postprzez Yoo! » 15 Lut 2006, 17:01

PostUA:

dzięki wojtas1125554, ale czy mógłby mi toś odpowiedzieć na reszte pytań,pozdro
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Miejscowość: PL

Postprzez deamon » 15 Lut 2006, 19:23

PostUA:

ja tez mam komore w erze kasa ci nigdy nie przepadnie musisz tylko doładowywać konto bo masz tak: Jak kupujesz karte za 20 zł = 1 miesiąć użytkowania + 2 miesiac same odbieranie połączeń, gdu nie doładujesz za drugim miesiącem ci blokują konto i wtedy dopiero cała kasa przepada. A tak musisz kupywać karty żeby przedłużać sobie ważność konta. (Mój wujek ma karte na jeszcze rok i tylko 2 zł na komórce). Czyli kasa ci nie przepadnie.
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Postprzez Yoo! » 15 Lut 2006, 21:41

PostUA:

acha dzięki wam za odp. pozdro :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz