Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

karty doładowywujące z ery

14 Lut 2006, 20:49

mam takie 2 pytania w związku z kartami doładowywującymi z ERY, otóż
1) czy są karty które doładują konto o 10zł i czy przedłużają one ważność konta,
2) te pytanie rozwine bardziej, żeby nie było niejaśności :) więc, np. kupuję karte za 20 zł przypuśćmy 1 stycznia, czyli ważność konta mam przez 1 miesiąc na połączenia wychodzące, czyli do 1 lutego, a pytanie brzmi następująco :) czy jeżeli nie wykorzystam tej kwoty którą mam na karcie czyli tych 20 zł przez ten miesiąc, czyli do 1 lutego, czy te pieniądze mi przepadną, czy np. jeszcze 2,3,4 lutego będe miał i będe mógł wykonywać połączenia, oczywiście jeżeli nie doładuje konta do 1 lutego

problem troche głupi, ale każdy mi mówi co innego, więc mam nadzieje, że temat rozwinołem na tyle, że ktoś mi pomoże, z góry wielkie dzięki, pozdroooo :)

14 Lut 2006, 21:16

po miesiącu kasa ci nieprzepada

15 Lut 2006, 17:01

dzięki wojtas1125554, ale czy mógłby mi toś odpowiedzieć na reszte pytań,pozdro

15 Lut 2006, 19:23

ja tez mam komore w erze kasa ci nigdy nie przepadnie musisz tylko doładowywać konto bo masz tak: Jak kupujesz karte za 20 zł = 1 miesiąć użytkowania + 2 miesiac same odbieranie połączeń, gdu nie doładujesz za drugim miesiącem ci blokują konto i wtedy dopiero cała kasa przepada. A tak musisz kupywać karty żeby przedłużać sobie ważność konta. (Mój wujek ma karte na jeszcze rok i tylko 2 zł na komórce). Czyli kasa ci nie przepadnie.

15 Lut 2006, 21:41

acha dzięki wam za odp. pozdro :)
Wyślij odpowiedź