TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Kasa za Granie w Gry Flash.

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Kasa za Granie w Gry Flash.

Postprzez Hpest » 29 Gru 2005, 19:59

PostUA:

Serfując po Necie napotkałem stronkę w której jakiś gościu pisał
aby się rejestrować i grać w gry flash ponieważ można w ten sposób zarobić kasę w Euro. Ilośc zdobytych godzin jest przeliczana na pieniądze. Zarejestrowałem się i zeczywiście da się grać w gierki Flash ale nie wiem czy to nie jakaś bujda.
Chciał bym się dowiedzieć czy może ktoś z was jest już tam zarejestrowany i mógłby coś więcej o tym napisać. Po za tym chciał bym wiedzieć jakie jest wasze zdanie na ten temat.

Poniżej link do strony:
-> http://en.prizee.com/index.php?nc=d2c3ef4&reset=1

Prizee : Free Games and Presents!

Free Games that can make you Win Presents! 5.000.000 Registered Players. Scratch Games, Thought, Arcade... Play to Win Presents!
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez daxrider » 29 Gru 2005, 20:59

PostUA:

daxrider
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Sie 2005, 10:58

Postprzez Yoo! » 29 Gru 2005, 23:03

PostUA:

daj mi spokój z tą stroną, grałem w to tydzień i wyskoczył mi komunikat (chyba coś związanego z kosztami) potem już nie grałem w żadne gry, nabieranie ludzi i tyle, kto Ci wyśle kase za granie w gry, jeśli chcesz to spróbuj, gierki są nawet ciekawe i fajne, ale w każda gre można zagrać tylko raz na dzień, chyba że jest to zdrapka to wtedy nieograniczona ilość, ale musisz mieć wystarczające fundusze na zdrapki :) pozdro
ps: temat tej stronki był już poruszany :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez Mojżo » 19 Sty 2006, 17:41

PostUA:

wiesz większoś tych stronek to pic ja tez sie z tym spotkałem. Wogóle zarabianie w necie to w większości wielki pic :evil:
Awatar użytkownika
Mojżo
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 15 Sty 2006, 11:10

Postprzez kukaszr » 25 Sty 2006, 14:12

PostUA:

jak to;d zaradbianie w necie to nie pic ;d moj klego pracował czytajac meile jakiejs firmy! Przez kilkanaście godzin czytania syfnych meilów zarobił 8.50 ;d
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez Hpest » 25 Sty 2006, 16:17

PostUA:

Nie w tym rzecz kukaszr, to wogóle inna sprawa. Pracowanie dla jakieś firmy i czytanie jej wiadomości, a granie w gry. :)

Przez kilkanaście godzin czytania syfnych meilów zarobił 8.50 ;d

A co on by chciał $$$$$$$ za siedzenie i czytanie Lol. :twisted: Co innego
granie w gry. :lol:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]