Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Kasa za Granie w Gry Flash.

29 Gru 2005, 19:59

Serfując po Necie napotkałem stronkę w której jakiś gościu pisał
aby się rejestrować i grać w gry flash ponieważ można w ten sposób zarobić kasę w Euro. Ilośc zdobytych godzin jest przeliczana na pieniądze. Zarejestrowałem się i zeczywiście da się grać w gierki Flash ale nie wiem czy to nie jakaś bujda.
Chciał bym się dowiedzieć czy może ktoś z was jest już tam zarejestrowany i mógłby coś więcej o tym napisać. Po za tym chciał bym wiedzieć jakie jest wasze zdanie na ten temat.

Poniżej link do strony:
-> http://en.prizee.com/index.php?nc=d2c3ef4&reset=1

Prizee : Free Games and Presents!

Free Games that can make you Win Presents! 5.000.000 Registered Players. Scratch Games, Thought, Arcade... Play to Win Presents!

29 Gru 2005, 20:59

http://instalki.pl/forum/viewtopic.php?t=1822

29 Gru 2005, 23:03

daj mi spokój z tą stroną, grałem w to tydzień i wyskoczył mi komunikat (chyba coś związanego z kosztami) potem już nie grałem w żadne gry, nabieranie ludzi i tyle, kto Ci wyśle kase za granie w gry, jeśli chcesz to spróbuj, gierki są nawet ciekawe i fajne, ale w każda gre można zagrać tylko raz na dzień, chyba że jest to zdrapka to wtedy nieograniczona ilość, ale musisz mieć wystarczające fundusze na zdrapki :) pozdro
ps: temat tej stronki był już poruszany :)

19 Sty 2006, 17:41

wiesz większoś tych stronek to pic ja tez sie z tym spotkałem. Wogóle zarabianie w necie to w większości wielki pic :evil:

25 Sty 2006, 14:12

jak to;d zaradbianie w necie to nie pic ;d moj klego pracował czytajac meile jakiejs firmy! Przez kilkanaście godzin czytania syfnych meilów zarobił 8.50 ;d

25 Sty 2006, 16:17

Nie w tym rzecz kukaszr, to wogóle inna sprawa. Pracowanie dla jakieś firmy i czytanie jej wiadomości, a granie w gry. :)

Przez kilkanaście godzin czytania syfnych meilów zarobił 8.50 ;d

A co on by chciał $$$$$$$ za siedzenie i czytanie Lol. :twisted: Co innego
granie w gry. :lol:
Wyślij odpowiedź