TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Kazaa Lite K++ 2.4.3-problem z połączeniem

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Kazaa Lite K++ 2.4.3-problem z połączeniem

Postprzez Wyjadacz » 08 Maj 2005, 13:56

PostUA:

Witam,przez dłuższy czas używałem Kazaa Lite K++ 2.4.3 polska wersja. Byłem z niej bardzo zadowolony.
Ale moje okres mojego zadowolenia skończył się tydzień temu,gdy po formacie dysku (i zmiany systemu z XP na 2000) kazaa nie chciała się połączyć (odstęp pomiędzy używaniem był trwal ok.2 miesiecy)W dolnym pasku wyświetla się napis "Łączenie..." i nic z tego,ikona wyszukiwania,podglądu jest "zaschnięta",a ja nie wiem już co robić :roll: :(
Pomożecie?
Wyjadacz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Maj 2005, 13:46

Postprzez kamuflasz » 08 Maj 2005, 22:32

PostUA:

Możliwe że masz zablokowane pewne usługu TCP/IP czy jakoś tak, nie znam się na tym za bardzo akurat, wiem to bo miałem tak samo, koleś mi to jakoś zrobił, jutro zapytam go jak i dam ci odpowiedź.
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez Wyjadacz » 09 Maj 2005, 13:59

PostUA:

Dzięki.