TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witam, mam taki problem, ściągłem z instali.pl kaze ressurection jakieśpół godziny temu i do teraz pisze że sięłąćzy (wieć nie moge wyszukiwać), tak samo jak jest z KAząrewolucją któąściągłem tydzień tmu, może mi ktoś to wyjaśnić?
haker303 napisał(a):Spróbuje, a przy okazji jestem haker bo siedze przy kompie jakieś10 godzin dziennie, więc nie do mnie żale o mój nick tylko do kolegów
Moim skromnym zdaniem, to fakt, że ktoś siedzi 10 godzin przy komputerze, to jeszcze nie kwalifikuje go do grona hakerów... No, ale wszystko jeszcze przed tobą.
Ludzie Kaza Ressurection i Kaza rewolucja jest zjebana od jakis 3 dni nie może sie wogóle połączyć Także haker303 nie martw sie bo to móże coś z serwerem kazy jest nie tak polecam program LimeWire-jeśli chcesz ściągać MP3:):)
"haker" to synonim nazywa sie tak ludzi któzy sa najlepszymi z najlepszych w tematach informatycznych a nie pajacy któzy mowia,ze sa hakerami bo siedza 10h dzienie przy kompie jak idioci. Ciekawe co robisz przez te 10h <<www.xlaski.pl>>
ohhhhhh......myyyyy......goddddddd
z kad ja mam wiedziec czy tym masz firewalla czy nie podałem alternatywe HAKIERZE!!
ps.sciagnij sobie eDonkeya ja niemam z nim problemów jest w dziale p2p
haker303 taki z ciebie Haker jak z koziej dupy trąbka
Ja jak bym siedział 10 godz. dziennie przy kompie to nie pytał bym sie ludzi jak bym miał jakiś problem tylko wiedział bym jak go samemu rozwiązać ------ metodą prób i błędów nauczył bym sie wszystkiego