Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
30 Cze 2005, 14:12
Witam, mam taki problem, ściągłem z instali.pl kaze ressurection jakieśpół godziny temu i do teraz pisze że sięłąćzy (wieć nie moge wyszukiwać), tak samo jak jest z KAząrewolucją któąściągłem tydzień tmu, może mi ktoś to wyjaśnić?
30 Cze 2005, 15:01
jesli masz firewalla to go wyłącz bo mozliwe jest,ze blokuje ci porty
ps.dowiedz sie kto to jest haker
30 Cze 2005, 17:18
Spróbuje, a przy okazji jestem haker bo siedze przy kompie jakieś10 godzin dziennie, więc nie do mnie żale o mój nick tylko do kolegów
30 Cze 2005, 17:48
haker303 napisał(a):Spróbuje, a przy okazji jestem haker bo siedze przy kompie jakieś10 godzin dziennie, więc nie do mnie żale o mój nick tylko do kolegów
Moim skromnym zdaniem, to fakt, że ktoś siedzi 10 godzin przy komputerze, to jeszcze nie kwalifikuje go do grona hakerów... No, ale wszystko jeszcze przed tobą.
30 Cze 2005, 19:13
Ej PRoktor przecież ja nie mam FireWall!
30 Cze 2005, 20:18
To wyłącz zabezpieczenia w systemie, jak masz Windows XP z SP 2. Wyłącz w tym przypadku zaporę systemu i zmodyfikuj ustawienia w zabezpieczeniach...
30 Cze 2005, 21:08
Ludzie Kaza Ressurection i Kaza rewolucja jest zjebana od jakis 3 dni nie może sie wogóle połączyć
Także haker303 nie martw sie bo to móże coś z serwerem kazy jest nie tak polecam program LimeWire-jeśli chcesz ściągać MP3:):)
01 Lip 2005, 11:02
Jędrzej, a mi chodzi o Teledyski
A jeśli chodzi o sytem to mam Windows 98 SE
01 Lip 2005, 11:33
nie rób z siebie idioty!!!!!!
"haker" to synonim nazywa sie tak ludzi któzy sa najlepszymi z najlepszych w tematach informatycznych a nie pajacy któzy mowia,ze sa hakerami bo siedza 10h dzienie przy kompie jak idioci. Ciekawe co robisz przez te 10h <<www.xlaski.pl>>
ohhhhhh......myyyyy......goddddddd
z kad ja mam wiedziec czy tym masz firewalla czy nie podałem alternatywe HAKIERZE!!
ps.sciagnij sobie eDonkeya ja niemam z nim problemów jest w dziale p2p
04 Lip 2005, 16:52
KaZaA Jest BArdziej Do Dupy Niż Papier Toaletowy