TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Kelejny problem... :( INSTALACJA WIN

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Kelejny problem... :( INSTALACJA WIN

Postprzez trabi146 » 14 Kwi 2007, 18:23

PostUA:

Witam zainstalowałem XP wgrałem plik NTLDR i ten NTdetect.com i jak uruchamiam Kompa (a dokładnie przed wczytywaniem wina) komp sie restartuje co zrobić?? Proszę o szybką odp bo Nie mam sprawnego systemu....
Z góry dzięki:)
Za posty z tamtego tematu dam plusa
Yyy... HEHE Jak tam??
Awatar użytkownika
trabi146
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Sie 2005, 10:05

Postprzez buzu » 15 Kwi 2007, 19:44

PostUA:

Troche więcej danych chłopie o co Ci kaman,bo czytałem Twój post z 5 razy i nie wiem co kombinujesz???? :roll:
Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 26 Gru 2006, 02:20
Miejscowość: Łódź

Postprzez destyny » 15 Kwi 2007, 20:24

PostUA:

Dobra z tego co pamiętam to miałeś problem z uruchomianiem się komputera , ale jak już zrobiłeś formata i wgrałeś od nowa windowsa to poco wgrywałeś te 2 pliki , one są tam w zupełności nie potrzebne , bo podczas instalacji windows sam wszystko robi :) .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników