TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Kerio - okres próbny i klucz

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Kerio - okres próbny i klucz

Postprzez darekkkk » 04 Wrz 2006, 09:48

PostUA:

Witam, proszę o życzliwą radę
Mam następujący problem: kiedyś używałem Kerio PF, używałem w wersji darmowej tj. po okresie 30 dni uzywania wyłaczyły się niektóre funkcje.
Niedawno musiałem zmienić dysk więc trafiła się i okazja aby cały system zainstalować na nowo.
Po zainstalowaniu Kerio wyślwietkla się co prawda komunikat, że używam wersko próbnej przez okres 30 dnia ale znikł (tzn. w ogóle się nie pojawił) komunikat o okresie pozostałym do upływu tychże 30 dni.
Więc moje pytanie jest następujące:
- dlaczego nie ma już tego komunikatu?,
- co się będzie działo po upływie tych 30 dni ?
- czy program będzie w ogóle działał po tych 30 dniach a jeśli tak, to jeśli w wersji tej ograniczonej to jak sprawdzić czy on w ogóle działa i w jakim zakresie?
Pozdrawiam
darekkkk
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Lip 2006, 14:45

Postprzez niunka » 04 Wrz 2006, 17:43

PostUA:

Zobaczysz jak bedzie po 30 dniach.
Zrob test portow,w dziale free post podawalam linki do stron na ktorych mozna sprawdzic porty,ktore otwarte,zamkniete,zablokowane..
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]