TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Kerio pod 98

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Kerio pod 98

Postprzez rafall » 11 Paź 2005, 16:47

PostUA:

Szukałem na forum inforamcji o firewallach i mnóstwo osób poleca Kerio Personall Firewall. Ok tylko ze jak próbowałem go zainstalowac to mi wyskakuje komunikat ze wymaga Windows XP. Nie wiecie czy jest jakas wersja pod 98? A moze ktos ma licencje pod NPF bo moja wygasla i mam lipe.
rafall
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Paź 2005, 16:35

Postprzez rafall » 22 Paź 2005, 14:17

PostUA:

Dzięki za takie zainteresowanie moim :( problemem ale już otrzymałem pomoc na innym forum :P :lol:
Jakby ktoś miał podobny problem to polecam polską stronkę o Kerio, w dziale download macie starszą wersję 2.1.5 działającą pod 98 i spolszczenie do niej, a także najnowszą wersję pod XP. Pozdrawiam
rafall
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Paź 2005, 16:35

Postprzez Tlenowy » 22 Paź 2005, 16:05

PostUA:

Może poprostu nikt nie dał ci odpowiedzi an twoje pytanie dlatego że nik nie umiał ci pomóc, a nie dlatego żę sie nie chciało.
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: Z domu

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników