TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

kiepska neostrada

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

kiepska neostrada

Postprzez Rafael » 28 Gru 2004, 00:02

PostUA:

mam neostrade 128 kb/s na win XP zwalnia mi i sie wylacza, nie moge sobie z tym poradzic
Rafael
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Gru 2004, 23:55
Miejscowość: Wągrowiec

Postprzez moffi » 28 Gru 2004, 06:13

PostUA:

a sprawdzales antyvirem??bo jest prawdopodobne ze masz vira, ja tez mam neo128 i nic takiego mi sie nie dzieje.....
Awatar użytkownika
moffi
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 30 Lis 2004, 21:47
Miejscowość: cieszyn

Postprzez piotreg » 29 Gru 2004, 14:11

PostUA:

moffi ma racje. ja tez walczylem ze swoja neostrada, a powinienem z wirusami. zainstaluj w miare nowego antyvirusa. sprzed 4 m-cy moze byc za stary
piotreg
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 29 Gru 2004, 14:01

Postprzez Janek@2 » 06 Lut 2005, 15:08

PostUA:

A jezeli nie da sie usunac virusa to sformatuj dysk. :D
Awatar użytkownika
Janek@2
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Lut 2005, 20:18
Miejscowość: Rybnik

Postprzez toudi » 07 Lut 2005, 19:05

PostUA:

Zrób formata. Ja miałem tak samo. Usunełem wirusa i zadziałało ale i tak miałem SYF na kompie.
toudi
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Sty 2005, 08:22

Postprzez enig » 04 Mar 2005, 01:20

PostUA:

hmmm...powiem/napisze tak:
miałem podobny problem...jak miałem firewalla Kerio...50 minut gadałem z gościem z TP, przeprowadzał mnie telefonicznie(na fakcie!!!) chyba z pięć razy przez cały proces instalki, sprawdziłe cały system...później następny koleś...miałem sprawdzic napięcia na wszystkich USB'kach(to podejrzewam powiedział by mnie spławić)....posłużyłem sie ich książeczką, sam też sporo zrobiłem...i wiecie co?? nic...
cały czas to samo...wpierw sie rozłączał, później nie mógł odnależć potrzebnych składników ... innym razem nie widział system w ogóle modemu...mimo podłączenia...innym razem nie potrafił opisać tego urządzenia-problem z czyms tam/urządzenie nie działa poprawnie...
wypierdzieliłem firewalla...mam spokój...
ale musze jakiegoś w końcu zainstalować bo bez przewy pewnie mam włamania...przynajmniej Kerio mi to uświadomił...i nie wierze że cos sie w tej materii zmieniło :evil: :roll: :evil:
w zasadzie nie wiem jakiego zainstalować aby mi z neo nie kolidował...
co do Kerio-nie mam żadnych zastrzeżeń co do jego pracy, prócz tego co opisałem...
enig
Awatar użytkownika
enig
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Lut 2005, 03:09

Postprzez kysiakzgz » 04 Mar 2005, 15:59

PostUA:

Szczerze mowiac neostrada nawet bez wirusa jest kiepska :!: :twisted: ale ja tez radze zrobic formata :)
....::::ReSpEcT::::....
Awatar użytkownika
kysiakzgz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Lut 2005, 10:23
Miejscowość: ZgZ

Postprzez durajos20 » 29 Mar 2005, 08:48

PostUA:

Dokładnie sprawdz kompa antivierm
ja ma neo 128 i nortona 2005 i wszystko smiga OK
durajos20