TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

kilka pytań o neostrade i o galerie www

Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.

kilka pytań o neostrade i o galerie www

Postprzez pantik » 18 Sty 2009, 23:10

PostUA: Opera/9.63 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.1.1

1. dlaczego mi nie działa strona neostrady, nasza klasa a forum instalek to ładuje sie chyba z 5 minut i czasem mi jeszcze błąd wyskoczy jakis podczas otwierania strony. aha mam nesotrade 1Mbit a jak podepne sobie blueconnecta lub przez radiówke sie połącze to wszystko śmiga normalnie, znajomi co mają neostrade to mowili ze u nich tez tak sie dzieje - czy to wina neostrady czy wam tez sie takie coś dzieje ??

2. czy np. galeria www PORTA albo galerie zdjęc picassa moge umieszczac na stronie np. domu ludowego, albo domu kultury lub klubu sportowego ? nie jest to jakas komercyjna firma czy sklep a z tego co wiem to mozna umieszczac na prywatnych stronach taka galerie a za komercyjne trzeba płacić.
asus p4p800-E
Pentium 4 2,53 Ghz
1,5 Gb ram
GeForce FX 5200 128 mb
gg: 11000111011110000101110
Awatar użytkownika
pantik
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 17:34

Re: kilka pytań o neostrade i o galerie www

Postprzez Maciak Plock » 03 Kwi 2009, 21:46

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8

Też kiedyś tak miałem, trwało to ok 1miesiąc, jest to zdecydowanie wina neostrady, najlepiej zadzwoń do nich być może nikt jeszcze ich nie poinformował o tym problemie.
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans
Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
Awatar użytkownika
Maciak Plock
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Lut 2006, 20:46
Miejscowość: Płock
Pochwały: 3

Powróć do Sieć Internet, Sieci LAN, WLAN

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]