Witam zastanawiam się czy niektórzy z was interesuja się konsolami nowej generacji?
O same konsole mianowicie mi nie chodzi bo je już widzieliśmy i wiemi jaki wygląd będą miały zabaweczki MICROSOFTU i SONY.
Chodzi mi mianowicie o gry jakie zaprezentowano na tegorocznym E3,a ściślej mówiąc o KILLZONE na PLAYSTATION 3.
dla niezorientowanych podaje adres stronki z której można ściągnąć prezentacje tejże gry.
http://files.filefront.com/SEARCH/;3854 ... einfo.html
Powiem szczerze,że sam trailer zapiera dech w piersiach,wiem też że nie jest to zrzut z samej gry,a renderowany film,który powstał pare miesięcy przed targami E3.
Autorzy tego filmu,publikując go,nie chcieli pokazać jak bedzie wyglądał nowy KILLZONE na PS3,lecz mieli na celu pokazanie zebranym tam ludzią do czego mają zamiar dążyć i że wlaśnie taki poziom graficzny chcą uzyskać w pełni grywalnej wersji.
Chciałbym poznac waszą opinie na ten właśnie temat czy uzyskanie takiej grafiki na maszynce Sony jest wogóle możliwe.
Bo jeżeli tak to uważam,że ludzie którym komputer służy w większości przypadków do gier,powinni się zastanowić właśnie nad zakupem maszynki Sony.
Wiemy,żeby uzyskac taki pozim grafiki na PC potrzebne są kolosalne koszta,na które nie każdy może sobie pozwolić,a do pozostalych czynności.innych niż granie,starczy średniej klasy PC.
Co o tym myślicie?
Dzięki za poświęcenie mi czasu.
Pozdrawiam.