TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

kino domowe i filmy z netu

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

kino domowe i filmy z netu

Postprzez szewczorekk » 03 Sty 2005, 12:47

PostUA:

pytanko bedzie troche zagmatwane bo jestem humanistkA
oki
mam w domciu kino domowe i nie moge odtworzyc filmów z polskimi napisami oczywiscie takie filmy sciagane z netu slyszalam ze muszę sciagnac jakis program i zwyczajnie go wgrac w menu tylko jaki program ? licze na pomoc
:oops: :oops:
szewczorekk
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Sty 2005, 12:40

Postprzez hrydziu » 05 Sty 2005, 00:44

PostUA:

wogole nie mozesz odtworzyc filmu czy nie wyswietlaja sie tylko napisy?
I jakiego to typu filmy sa tzn nagrane na cd w formacie vcd czy normalne nagrane na dvd?
O żesz ku**a jego w d**ę pie*****na sku****ska mać - powiedział bosman, po czym zaklął szpetnie...
Awatar użytkownika
hrydziu
Postujący
Postujący

Dołączenie: 13 Maj 2004, 21:38

Postprzez szewczorekk » 06 Sty 2005, 09:47

PostUA:

nie wyświetla mi tylko polskich napisów obraz jako taki jest
szewczorekk
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Sty 2005, 12:40

^^

Postprzez IZZI » 08 Sty 2005, 13:40

PostUA:

no wienc musisz scalic programem subedit bodajrze napisy z filmem i skompresowac do formatu MPG i wszystko powinno byc oki potem wchodzisz np. do nero i nagrywasz to jako VCD jesli chcesz lepszy odbior nagraj na SVCD! Pozdro
IZZI
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 30 Gru 2004, 17:05

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot]