TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Klasyczne gierki - błąd pamięci EMS !!!!!

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Klasyczne gierki - błąd pamięci EMS !!!!!

Postprzez Grigorij » 02 Cze 2005, 22:55

PostUA:

Witam wszystkich!! I zaraz na początku mam sprawe...

Jestem wielkim fanem starych gierek...
Age Of Empires, Need For Speed I i II, Fifa 95, Wolfenstein, Warcraft, to dla mnie klasyki... Jak pewnie i dla sporej części z Was...

Niestety przy niektórych z gier wyskakuje błąd dotyczący zbyt małej pamięci EMS...

Pytanie: Jak to obejść??
Grigorij
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 02 Cze 2005, 22:52
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez Jaguar » 03 Cze 2005, 16:40

PostUA:

Awatar użytkownika
Jaguar
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Cze 2005, 15:50

Postprzez Grigorij » 04 Cze 2005, 20:47

PostUA:

wielkie dzieki!!! pokombinuje... niestety mam akurat Win Me, który jest odstępstwem od podanych sposobów:( ale twój post naprowadził mnie na kierunki w których powiniennem sie udac :D Jesli mi się nie uda to jeszcze się odezwe:D:D
Grigorij
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Grigorij » 09 Cze 2005, 11:56

PostUA:

Niestey wciąż poszukuję drogi do rozwiązania problemu EMS w WinMe :( :( Jeśli ktoś miałby jakiś pomysł jak przezwyciężyć zacięcie WinMe z jakim nie pozwala mi odpowiednio skonfigurować systemu, by gierki chodziły poprawnie... to byłbym wdzięczny :D :D
Grigorij
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników