Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
15 Lip 2008, 14:55
witam a wiec moje pytanie brzmi:czy wy tez macie klawiature ekranowa???;]
bo jak wczesniej instalowalem wina to nie bylo;]
ps.tylko pytam
15 Lip 2008, 15:52
klawiatura ekranowa tzn
15 Lip 2008, 15:55
Dawid jak nie wiesz o co chodzi to najlepiej się nie wypowiadaj. A swoją drogą elementarne wiadomości...
Klawiatura ekranowa jest wbudowana w Windows, chyba że system jest zmodyfikowany i niektóre elementy zostały usunięte. Tak popularne ostatnio "przeróbki"
15 Lip 2008, 16:03
Dawid255151 napisał(a):klawiatura ekranowa tzn

coś takiego
pzdr
15 Lip 2008, 18:56
Dawid jak nie wiesz o co chodzi to najlepiej się nie wypowiadaj.
Bozz nie wiedziałem o co chodzi ale korzystając z tematu już sie dowiedziałem co to takiego, na forum się pomaga i wiedzę zdobywa.
15 Lip 2008, 19:59
Dawid255151 napisał(a):Dawid jak nie wiesz o co chodzi to najlepiej się nie wypowiadaj.
Bozz nie wiedziałem o co chodzi ale korzystając z tematu już sie dowiedziałem co to takiego, na forum się pomaga i wiedzę zdobywa.
Śledząc temat też byś się dowiedział o co chodzi

.
Klawiatura ekranowa daje Ci możliwość korzystania z pełnych możliwości komputera bez konieczności podłączania klawiatury

.
15 Lip 2008, 21:06
Dawid255151 napisał(a):Dawid jak nie wiesz o co chodzi to najlepiej się nie wypowiadaj.
Jak nie wiesz to po prostu śledź wątek... Koniec offtopu
19 Lip 2008, 08:40
BialyProblemiaszmożliwe że twoja wersja była okrojona z pewnych dodatków do systemu w tym klawiatury ekranowej
Tylko po co nam klawiatura taka w tych czasach?
19 Lip 2008, 09:07
Okrojona napewno tylko ze wszystkich dodatków xD (zle)
Masz tutaj klawe ekranową (jeżeli kiedys bedziesz potrzebował chociaz nie wiem czy bedzie u Ciebie działa bo to pod starsze Windowsy)
http://www.gumny.com.pl/program.htm
19 Lip 2008, 13:33
huber2t napisał(a):Tylko po co nam klawiatura taka w tych czasach?
otoz niby jest nieprzydatna ale raz mialem taki problem ze spalila mi sie podczas pracy i wtedy jeszcze jej nie mialem dlatego musialem wyłaczac kompa z listwy